Δεν αντέχω άλλους ειδικούς! - Free Sunday
Δεν αντέχω άλλους ειδικούς!

Δεν αντέχω άλλους ειδικούς!

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει ένας επίδοξος τηλεθεατής την τηλεόραση και στο zapping να μην πετύχει τουλάχιστον έναν ειδικό, ο οποίος να έχει άποψη για τον κορωνοϊό., το δεύτερο κύμα και τη διαδικασία αντιμετώπισης του.

Τις περισσότερες φορές συναντά στον δέκτη του, περισσότερους ειδικούς από όσα ματς στις ψηφιακές αθλητικές πλατφόρμες ενώ τα πρωινάδικά της ελληνικής τηλεόρασης είναι ευθέως ανταγωνιστικά στο Grey's anatomy. Και μάλλον έχουν περισσότερους γιατρούς. Διότι έχουν μονο ειδικούς, ενώ στο Grey's anatomy υπάρχουν και ειδικευόμενοι.

Στο διαδίκτυο είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί τελικά σε αυτήν την χώρα παράγουμε περισσότερους ειδικούς από όσους μπορούμε να καταναλώσουμε. Το διαδίκτυο προσφέρει χώρο, περισσότερο από όσο τα ερτζιανά και η τηλεόραση. Κάποιοι ειδικοί έχουν στήσει στασίδι ανάλυσης. Και βεβαίως οι εφημερίδες, διότι κάθε εφημερίδα που σέβεται το εαυτό της, πρέπει να έχει μία άποψη ειδικού την ημέρα. Κάτι σαν το μήλο και τους γιατρούς.

Αν τους είχα διαβάσει όλους, ευλόγως δε θα είχα πάρει ποτέ πτυχίο. Διότι και δεν υπάρχει μάθημα παγκοσμίως το οποίο να διδάσκουν άσχετοι, όπως οι διευθυντές ΜΕΘ που έχουν άποψη για το άνοιγμα των σχολείων, αλλά και διότι οι μισοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς. Θα με έκοβαν. Και πολύ καλά θα έκαναν. Είναι αδιανόητο να συνθέσει κάποιος απόψεις εκ φύσεως αντικρουόμενες.

Με απασχόλησε αν θα μπορούσα να έχω έναν ειρμό για να εξηγήσω όσα κατάλαβα αλλά κατέληξα ότι δεν θα μπορούσα.Διότι απλώς δεν καταλαβαίνω τι λένε και τι θέλουν να πουν. Και ποιο είναι το υπονοούμενο. Διότι με τόση μετά Χριστόν δικαίωση που διεκδικούν για τον εαυτό τους, δε θα έπρεπε να υπάρχει κανενός είδους επίπτωση από την πανδημία.

Όχι τώρα. Από τον Μάιο.

Εμένα απλώς με μπερδεύουν.

Και έχω την εντύπωση ότι δεν είμαι ο μόνος.

Διότι εδώ και καιρό την ελληνική κοινωνία μπερδεύουν οι ειδικοί!

Όλοι οι φλύαροι ειδικοί που έχουν στασίδι στα μέσα ενημέρωσης. Τόσο οι ειδικοί που είναι μέλη της Επιτροπής Σοφών, όσο και οι άλλοι ειδικοί που δεν είναι μέλη της Επιτροπής.

Όσοι είναι μέλη, προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι δε θα κατηγορηθούν που δεν ήταν μάντεις του δεύτερου κύματος. Με κόστος την ηρεμία μας.

Όσοι δεν είναι μέλη προσπαθούν να κατοχυρώσουν το πεντάλεπτο της δημοσιότητας. Το οποίο μπορεί να είναι και παραπάνω αν έχουμε ως ορόσημο κάποιον ο οποίος έδωσε αποκλειστικές συνεντεύξεις στις 3, 5, 6, 7 και 8 Ιανουαρίου.

Φτάνει πια! Δε θέλω άλλους ειδικούς!