Καυγάς για την ιδιοκτησία μιας ιδέας που δεν άκουσε κανείς... - Free Sunday
Καυγάς για την ιδιοκτησία μιας ιδέας που δεν άκουσε κανείς...

Καυγάς για την ιδιοκτησία μιας ιδέας που δεν άκουσε κανείς...

H πολιτική αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ που βρέθηκε σε πλήρη εξέλιξη χθες με αντικείμενο το αν πρώτος την ιδέα για τις πατέντες των εμβολίων είχε ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας, είχε πολύ ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο πρωθυπουργός το είχε προτείνει τον Απρίλιο του 2020, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Τσίπρας το κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο του 2021.

Ο κ.Μητσοτάκης δεν λέει ψέματα, όντως το είχε πει τότε.

Και ο κ.Τσίπρας δεν λέει ψέματα. Κι αυτός όντως το είχε πει.

Υποθέτω ότι δεν θα το πάρουν κατάκαρδα αλλά ουδείς τους εμνημόνευσε σε ότι αφορά στην προώθηση της ιδέας.

Όλοι τον Μπάιντεν επικαλέστηκαν τον Μάιο του 2021.

Αν δεν πρόκειται για μία τεράστια παγκόσμια συνωμοσία,

Προφανώς δεν το έκαναν για να υποβαθμίσουν το μέγεθος της πολιτικής δημιουργίας τρων Ελλήνων πολιτικών.

Αν ήταν να το κάνουν δεν θα έπαιρναν σοβαρά την πρόταση Μητσοτάκη για το πράσινο πιστοποιητικό για τα εμβόλια, αλλά την πήραν.

Δεν πήραν σοβαρά τις προτάσεις που κατέθεσαν για τις πατέντες των εμβολίων οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί, διότι το μέγεθος της χώρας υπολείπεται της δυνατότητας να επηρεάσει τις παγκόσμιες εξελίξεις σε θέματα που τα συμφέροντα των παικτών υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητες της χώρας.

Οι ελληνικές ιδέες για τις πατέντες είναι ανάλογες με τις δυνατότητες επηρεασμού της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας αν ο Ηρακλής καταδικάσει την European Super League.

Δυστυχώς, καλώς η κακώς κανείς δεν εξέτασε τις προτάσεις όταν έγιναν.

Δυστυχώς, δεν υιοθέτησε ο Μπαιντεν την πρόταση Τσίπρα, όπως ισχυρίστηκε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ,αλλά την κοινή πτρόταση Ινδίας- Νότιας Αφρικής

Δυστυχώς δεν κατάφεραν να επηρεάσουν την διεθνή κοινότητα, αλλά παραδέχονται την αποτυχία για να επηρεάσουν τα ανά την επικράτεια καφενεία...

Τι λόγο είχε αν εμφανίζεται ο πρωθυπουργός να αντιπαρατίθεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Μπάιντεν υιοθέτησε την πρόταση του;