Μίσος στους νέους, γυναικοκτονίες κι άλλες ΣΥΡΙΖΑϊκές εξυπνάδες - Free Sunday
Μίσος στους νέους, γυναικοκτονίες κι άλλες ΣΥΡΙΖΑϊκές εξυπνάδες

Μίσος στους νέους, γυναικοκτονίες κι άλλες ΣΥΡΙΖΑϊκές εξυπνάδες

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μισεί τους νέους, όπως συμβαίνει με όλα τα αυταρχικά καθεστώτα.

Χθες, τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια να χαρακτηρίσουν τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά ως γυναικοκτονια.

Πρόκειται για μια επιλογή, η οποία δεν είναι πολιτικά ουδέτερη, αλλά αντίθετα είναι πολύ φορτισμένη.

Διότι στο δίκαιο ως γυναικοκτονιες χαρακτηρίζονται οι δολοφονίες γυναικών και κοριτσιών εξαιτίας του φύλου τους, οι οποίες διαπράττονται ή γίνονται ανεκτές τόσο από ιδιώτες όσο και από δημόσιους φορείς.

Δηλαδή στην Ελλάδα του 2021, η δολοφονία της νεαρής γυναίκας έγινε ανεκτή από δημόσιους φορείς επειδή ήταν γυναίκα.

Προφανώς δεν είναι μια συζήτηση, η οποία μπορεί να γίνει σοβαρα. Η τουλάχιστον πιο σοβαρά από τη συζήτηση για την αυταρχικη κυβέρνηση που μισεί τους νέους.

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι αυτοί μπορεί να είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα οικοδομηθεί η ανατροπή της κυβέρνησης, σε αλλάξουν πλευρό.

Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφησουν.

Σε ένα πολίτευμα που η πλειοψηφία κερδίζει, κάποιος πρέπει να είναι πολύ ανόητος για να κλείνει το μάτι στη δολοφονία των μισων ψηφοφόρων και να μισεί το ένα τρίτο από τους υπόλοιπους και να νομίζει ότι δεν θα το καταλάβουν..

Κι από αυτό το μίσος νέους και γυναίκες θα προστατεύσει ο Τσίπρας η έστω ο Πολάκης που μαλει τον κορωνοΐό σε μάχη στα μαρμαρένια αλώνια.

Βεβαίως για αυτά που λενε τα νούμερα δεν βγαινουν!

Ούτε βγαίνουν, ούτε εκλέγονται ...