Ο Νεϊμάρ πάει από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι με εισιτήριο 222 εκ. ευρώ - Free Sunday
Ο Νεϊμάρ πάει από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι με εισιτήριο 222 εκ. ευρώ

Ο Νεϊμάρ πάει από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι με εισιτήριο 222 εκ. ευρώ

Στο Παρίσι μετακομίζει απο Δευτέρα, ο Νεϊμάρ καθώς, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, o ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα συμφώνησε να μετεγγραφεί στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την L' Εquipe, ο 25χρονος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο (5-6/08) και αν όλα πάνε καλά, θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν την Δευτέρα.

Sύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC 1, o Βραζιλιάνος επιθετικός μετέβη σήμερα Τετάρτης το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του να μετακομίσει στην Παρί.

Το συνολικό κόστος της μετεγραφής, θα

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η Μπαρτσελόνα, θα προσπαθήσει να μπλοκάρει την μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί και στο πλαίσιο αυτό, χθες αρνήθηκε να δώσει στον πατέρα του Νεϊμάρ, τα 26 εκατ. ευρώ που προβλεπόνται να πάρει από την ανανέωση του γιού του μέχρι το 2021.

 Αν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή, το συνολικό κόστος της οποίας θα φτάσει τα 220 εκατομμύρια ευρώ, οι μεγακινήσεις του βραζιλιάνου ποδοισφαιριστή, από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα και από την Μπαρτσελόνα στην Παρί, θα είναι η πρώτη και η πέμπτη κριβότερες στην ιστορία του παγκόσμιου ποδισφαίρου.