Ρεάλ εναντίον Μάντσεστερ για το ευρωπαϊκό super cup απόψε στα Σκόπια - Free Sunday
Ρεάλ εναντίον Μάντσεστερ για το ευρωπαϊκό super cup απόψε στα Σκόπια

Ρεάλ εναντίον Μάντσεστερ για το ευρωπαϊκό super cup απόψε στα Σκόπια

Το Super Cup, το πρώτο τρόπαιο της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου διεκδικούν απόψε το βράδυ στις 21:45 στο γήπεδο «Φίλιππος Β'» των Σκοπίων, η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και η κάτοχος του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τον αγώνα θα μεταδώσει η Cosmote TV, θα πάρει κανονικά μέρος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η μετεγγραφή του οποίου στους σημερινούς αντιπάλους δεν ολοκληρώθηκε, αν και είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την Ρεάλ μετά από την φοροδιαφυγή, η οποία του καταλογίστηκε.

Να σημειωθεί ότι στον σημερινό αγώνα έχουν προβλεφθεί δύο διαλείμματα για νερό, ένα σε κάθε ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του αγώνα για να αντιμετωπιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται.

Ο σημερινός αγώνας είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενείται στα Σκόπια.

Μίλαν και Μπαρτσελόνα, έχουν κατακτήσει από πέντε φορές το supec cup ενώ η Ρεάλ έπαιξε πέντε φορές και το κέρδισε τρεις, με πλησιέστερη χρονικά πέρυσι. Οι 'αλλες δύο ήταν το 2002 και το 2014. Η τελευταία ομάδα που είχε κερδίσει δύο διαδοχικές χρονιές το τρόπαιο ήταν η Μίλαν, το 1989 και το 1990.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κέρδισε το τρόπαιο καμία από τις δύο φορές που συμμετείχε ως κάτοχος του champions leaque (1999 kai 2008) αλλά το είχε κερδίσει το 1991, ως κάτοχος του τότε Europa League.