Ο πόλεμος των άστρων στα αποδυτήρια της Παρί - Free Sunday
Ο πόλεμος των άστρων στα αποδυτήρια της Παρί

Ο πόλεμος των άστρων στα αποδυτήρια της Παρί

Αντιπαραθέσεις μέσα στην ομάδα της Παρι Σεν Ζερμέν έχει προκαλέσει η ένταξη στην ομάδα του Νεϊμάρ, καθώς δίνει έναυσμα στην εκδήλωση ανταγωνισμών,

Στον αγώνα του Σαββάτου, εναντίον της Λιον, τον οποίο οι Παριζιάνοι κέρδισαν με 2-0 καταγράφηκαν στιγμές έντασης μεταξύ του Νεϊμάρ και του Καβάνι ενώ η εφημερίδα :' Equippe αποκαλύπτει και επεισόδιο στα αποδυτήρια.

Ο τηλεοπτικός και φωτογραφικός φακός έπιασε τους Καβάνι και Νεϊμάρ να τσακώνονται για την εκτέλεση μιας στημένης φάσης στο 48ο λεπτό

Όσο ο Νεϊμάρ που είχε κερδίσει το φάουλ, ήταν στο έδαφος, ο Καβάνι έσπευσε να πάρει την μπάλα για να εκτελέσει, ωστόσο τον πρόλαβε ο Ντάνι Άλβες, από τον οποίο πήρε την μπάλα ο βραζιλιάνος, μόλις σηκώθηκε.

Μισή ώρα αργότερα, στο 79ο λεπτό, όταν η Παρί κέρδισε πέναλτι, ο Ουρουγουανός δεν επέτρεψε στον Νεϊμάρ να το εκτελέσει, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα αποδυτήρια ο Ουρουγουανός ζήτησε εξηγήσεις από τον Νεϊμάρ, για τη συμπεριφορά του την ώρα που εκείνος πήγε να εκτελέσει το πέναλτι αλλά ο βραζιλιάνος φέρεται να μην απάντησε με τον πιο ευγενικό τρόπο στον επιθετικό από την Ουρουγουάη και εκεί «άναψαν» τα αίματα με αποτέλεσμα να παρέμβουν Τιάγκο Σίλβα και Μαρκίνιος για να αποσοβηθεί η κλιμάκωση του επεισοδίου.

Η «Equipe» επισημαίνει ότι δεν αποκλείεται από πίσω να κρύβεται ένας μικρός «χορός» εκατομμυρίων καθώς στα συμβόλαια και των δύο προβλέπεται επιπλέον αμοιβή για τη θέση του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Το ποσό που έχουν στα συμβόλαια τους δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο το αντίστοιχο νούμερο στο τελευταίο συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έφτανε στο 1,5 εκατ. ευρώ.

SLEquipe1