Europa League: Ισόπαλη 2-2 με την Αούστρια η ΑΕΚ - Free Sunday
Europa League: Ισόπαλη 2-2 με την Αούστρια η ΑΕΚ

Europa League: Ισόπαλη 2-2 με την Αούστρια η ΑΕΚ

Ισόπαλη με 2-2 αναδείχθηκε η ΑΕΚ με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Europa League. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε οι Αυστριακοί ανέτρεψαν το αποτέλεσμα, ωστόσο στο 90′ ο Δικέφαλος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με λυτρωτή τον Λιβάγια και διατηρήθηκε στη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Ο Λιβάγια στο 28’ με τύχη έκανε το 1-0, αλλά η Αούστρια στο 43’ με τον Μονσάιν και στο 49’ με τον Τατζούρι γύρισε το ματς. Μετά το 1-2 η ΑΕΚ έχασε σχεδόν 10 ευκαιρίες, αλλά ο Πεντς απέκρουσε… τα πάντα και τελικά λύγισε στο 90’ με το 2ο γκολ του Λιβάγια σε άδειο τέρμα για το 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς (23' Τζανετόπουλος, 80' Μπακασέτας), Γκάλο, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (53' Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο. 

Αούστρια Β. (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Μοχάμεντ, Ταχουρί-Σραντί, Αμπντουλαχί (60' Προκόπ), Μονσάιν (69' Φρίζενμπίχλερ), Σερμπέστ, Κλάιν, Ντε Πάουλα (90' Λι), Χολτσχάουσερ, Μαρτσίνκο, Φελίπε Πιρές

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Μίλαν – Ριέκα 3-2
ΑΕΚ – Αούστρια Βιέννης 2-2

Η βαθμολογία:

Μίλαν 6
ΑΕΚ 4
Αούστρια Βιέννης 1
Ριέκα 0