Σε πολύ καλή κατάσταση η Ντεν Μπος - Free Sunday
Σε πολύ καλή κατάσταση η Ντεν Μπος

Σε πολύ καλή κατάσταση η Ντεν Μπος

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (08/10) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, με κρίσιμες αναμετρήσεις από τις δεύτερες κατηγορίες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μια και οι κορυφαίες κατηγορίες βρίσκονται σε διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Β΄ Ολλανδίας, της Β΄ Ιταλίας, της League One Αγγλίας, της Β΄ Πορτογαλίας και της Β΄ Ισπανίας.

Θα ξεκινήσουμε με το δυνατό μας σημείο, το οποίο προέρχεται από το παιχνίδι της Βααλβάικ με την Ντεν Μπος. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει άσχημα τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην προτελευταία θέση με μόλις τέσσερις βαθμούς και ρεκόρ 0-4-3. Αγνοούν τη χαρά της νίκης κυρίως λόγω της ασταθούς αμυντικής τους λειτουργίας και αν δεν αλλάξουν άμεσα συμπεριφορά στα μετόπισθεν, πιθανόν η σεζόν να αποκτήσει εφιαλτικό χαρακτήρα γι’ αυτούς. Η Ντεν Μπος, από την πλευρά της, είναι στην 7η θέση με 10 βαθμούς, μετράει τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς βρίσκοντας τα πατήματά της, ενώ σε αυτή τη σειρά αγώνων έχει καταφέρει να σημειώσει 11(!) τέρματα, δείχνοντας «καυτή» επιθετικά. Αν οι φιλοξενούμενοι διατηρήσουν τα ίδια υψηλά στάνταρ απόδοσης, πιθανόν να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό τους και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να τα καταφέρουν. Έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το 2 DNB σε απόδοση 2.20.

Επιστρέφει στις νίκες η Έμπολι

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie B και την αναμέτρηση Έμπολι - Φότζια. Η Έμπολι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τη φετινή σεζόν μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο ακολούθησαν δύο σερί ήττες, από Τσινταντέλα και Αβελίνο, που έριξαν την ομάδα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -3 από την κορυφή. Η Φότζια, από την άλλη, είναι στη 19η θέση με επτά βαθμούς, ενώ μετράει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, χάνοντας βαθμούς κυρίως λόγω της κακής αμυντικής συμπεριφοράς της (έχει δεχτεί έξι τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων). Θεωρούμε πως αν η Έμπολι σοβαρευτεί εκ νέου παρουσιάζοντας μια πιο σταθερή εικόνα, θα είναι σε θέση να πάρει εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς διαθέτει και πιο ποιοτική αλλά και πιο έμπειρη ομάδα από τη σημερινή της αντίπαλο. Έτσι, θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.81.

Περνάμε στην αγγλική League One και στην κόντρα της Τζίλιγχαμ με την Πόρτσμουθ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς μετά το πέρας των 11 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στην προτελευταία θέση με μόλις επτά βαθμούς και ρεκόρ 1-4-6. Το κυριότερο πρόβλημά τους μοιάζει να είναι η επιθετική τους δυστοκία, μια και έχουν μείνει «άσφαιροι» στα 7/11 παιχνίδια που έχουν δώσει σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η Πόρτσμουθ, από την πλευρά της, είναι στη 15η θέση με 14 βαθμούς, είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της και αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το κάτι παραπάνω, οφείλει να βρει αγωνιστική σταθερότητα και στις δύο άκρες του γηπέδου. Πιστεύουμε πως οι δύο ομάδες θα προσφέρουν «κακό» θέαμα, θεωρούμε πως δύσκολα θα σκοράρουν αμφότερες, έτσι θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.00, μια επιλογή που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία με βάση την εικόνα των δύο αντιπάλων.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωτάθλημα της Β΄ Πορτογαλίας και της Β΄ Ισπανίας. Συγκεκριμένα, από τη Β΄ Πορτογαλίας θα κρατήσουμε τον άσο ημίχρονο ή τελικό στο παιχνίδι Λεϊσόες - Ζιλ Βιθέντε σε απόδοση 1.90, ενώ από τη Segunda Division θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Γρανάδα - Λούγκο σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

08/10

15:30 Βααλβάικ - Ντεν Μπος -> 2 (DNB) @2.20

16:00 Έμπολι - Φότζια -> 1 @1.81

16:30 Τζίλιγχαμ - Πόρτσμουθ -> No Goal @2.00

18:00 Λεϊσόες - Ζιλ Βιθέντε -> 1 Ημ. ή Τελ. @1.90

21:00 Γρανάδα - Λούγκο -> 1 @2.00

Goal Tips

  • Ουέλινγκτον Φοίνιξ - Αδελαΐδα Γιουν. (08/10, 07:00): Τρία ή περισσότερα τέρματα σημειώθηκαν στα 5/7 τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το Over 2.5 στη σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.80 και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.
  • Φρεντερίτσια - Θίστεντ (08/10, 14:45): Ένα πολύ δυνατό στατιστικό προκύπτει κοιτάζοντας τα πρόσφατα ματς των φιλοξενούμενων, καθώς το σύνολο τερμάτων 2-3 έχει εμφανιστεί στα 7/8 τελευταία παιχνίδια τους. Θα επιλέξουμε και σε αυτό το παιχνίδι το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.10.
  • Λέουβεν - Βέστερλο (08/10, 19:00): Με τα πολλά γκολ θα «παίξουμε» και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς το Over 2.5 επαληθεύτηκε στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της Βέστερλο. Στο σημερινό παιχνίδι προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και θα το κρατήσουμε.
  • Αρχεντίνος Τζούνιορς - Τσακαρίτα (08/10, 22:00): Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς το σύνολο τερμάτων 2-3 έχει εμφανιστεί στα έξι τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων και στα 5/7 τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων. Θα επιλέξουμε και σήμερα το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

Seri Tips

  • Πεσκάρα - Τσιταντέλα (08/10, 13:30): Η Πεσκάρα αναδείχθηκε ισόπαλη στα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Τσιταντέλα αναμένεται και πάλι «σφιχτό». Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία σε απόδοση 3.85 και θα την κρατήσουμε.
  • Κρεμονέζε - Τερνάνα (08/10, 16:00): Η Κρεμονέζε αναδείχθηκε ισόπαλη στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στην Τερνάνα έχει και πάλι ζόρικο έργο. Θα πάμε κι εδώ με την ισοπαλία σε απόδοση 3.60, ένα σημείο που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αξία.
  • Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαγιαδολίδ (08/10, 17:00): Η Βαγιαδολίδ έχει επικρατήσει στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και κόντρα στην ντεφορμέ Ράγιο έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 3.40 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Head 2 Head

  • Τρινιτά Οϊτά - Γκίφου (08/10, 08:00): Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο πέντε φορές στην ιστορία τους, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στις τέσσερις από αυτές, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 2.22 και σίγουρα αξίζει την προσοχή μας.
  • Σίδνεϊ Γουόντερερς - Περθ Γκλόρι (08/10, 10:00): Επτά φορές έχουν κοντραριστεί οι δυο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να μετρούν πέντε νίκες, ένα ματς έληξε ισόπαλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι «απέδρασαν» με τους τρεις βαθμούς της νίκης μόλις μία φορά. Θα πάμε με την προϊστορία, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 1.95.
  • Σαραγόσα - Νουμάνθια (08/10, 21:30): Σε οκτώ αναμετρήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο με αντίπαλο τη Νουμάνθια η Σαραγόσα μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και θα αποτελέσει την τελευταία μας επιλογή για σήμερα.