O Ολυμπιακός πατάει για πρώτη φορά στο Καμπ Νου - Free Sunday
O Ολυμπιακός πατάει για πρώτη φορά στο Καμπ Νου

O Ολυμπιακός πατάει για πρώτη φορά στο Καμπ Νου

Την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ στο Καμπ Νου (21:45, Cosmote Sport2, ΕΡΤ 1) για την 3ης αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπαίνουν στο γήπεδο μετά από δύο ήττες τις πρωτες δυο αγωνιστικές για να αντιμετωπίσουν την ομάδα ενος από τους πιο αγαποητούς στην εξέδρα πρώην προπονητές τους, τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Τάκης Λεμονής θα προσπαθήσει να κλείσει όσους περισσότερους διαδρόμους για τους «μπλαουγκράνα» για να προστατέυσει την εστία της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Προτό, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου και Κούτρη. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ρομαό, με τους Ζιλέ και Ζντιέλαρ στο πλευρό του. Λίγο πιο μπροστά θα είναι οι Ανδρούτσος και Καρσελάν, με τον Οφόε να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο, Ταχτσίδης και Βούκοβιτς. Εκτός έμειναν οι Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν.

Όσον αφορά την ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα, αυτή θα αποτελείται από τους: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι, Πικέ, Ματσεράνο, Ντιν, Σουάρεθ, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Μέσι, Ντεουλοφέου και Σουάρες.