Ο Ολυμπιακός πάει για την πρώτη νίκη στο εφετινό Champions League - Free Sunday
Ο Ολυμπιακός πάει για την πρώτη νίκη στο εφετινό Champions League

Ο Ολυμπιακός πάει για την πρώτη νίκη στο εφετινό Champions League

Την Μπαρτσελόνα υποδέχεται σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός, ο οποίος μπαίνει χωρίς βαθμό στον δεύτερο γύρο των ομίλων του Champions League.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Σπόρτινγκ υποδέχεται τη Γιουβέντους, που με νίκη μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά αν τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας κερδίσουν, μπορούν να ελπίζουν βάσιμα για την πρόκριση.

Η Σπόρτινγκ θα παίξει χωρίς τους Ματιέ, Καμπράλ και Πιτσίνι, ενώ αμφίβολος είναι ο Καρβάλιο ενώ Μπενατιά και Χέβεντες θα λείψουν από την Γιούβε.

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 9, Γιουβέντους 6, Σπόρτινγκ 3, Ολυμπιακός 0.
Στην επόμενη αγωνιστική, η Σπόρτινγκ περιμένει τον Ολυμπιακό και η Γιουβέντους την Μπαρτσελόνα.

Στον πρώτο όμιλο αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει την Μπενφίκα εντός έδρας, μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα έχει τον Πογκμπά, Φελαϊνί και Κάρικ ενώ Λουιζάο και Αλμέιδα δεν θα παίξουν στην Μπενφίκα, που όπως και ο Ολυμπιακός δεν έχει νίκη στον πρώτο γύρο.

Στον άλλο αγώνα αν η ελβετική Βασιλεία κερδίσει την ΤΣΣΚΑ, πολυ δύσκολα θα χάσει την πρόκριση, στην οποία μπορούν να ελπίζουν οι Ρώσοι αν κερδίσουν.

 Βαθμολογία: Μαν. Γιουνάιτεντ 9, Βασιλεία 6, ΤΣΣΚΑ 3, Μπενφίκα 0.

Επόμενη αγωνιστική (22/11): Βασιλεία-Μαν. Γιουνάιτεντ, ΤΣΣΚΑ-Μπενφίκα.

Στον δεύτερο όμιλο, η Παρί με νίκη επί της Άντερλεχτ στη Γαλλία, προκρίνεται από σήμερα. Στους Γάλλους επανέρχεται ο Νεϊμάρ που ήταν τραυματίας.Πολυ κοντά στην πρόκριση και η Μπάγερν με νίκη στη Γλασκώβη κόντρα στη Σέλτικ, όπου θυα παίξει όμως χωρίς Νόιερ, Ριμπερί, Μίλερ, Μπερνάτ και Λεβαντόφσκι. 

Βαθμολογία: Παρί 9, Μπάγερν 6, Σέλτικ 3, Άντερλεχτ 0. 
Επόμενη αγωνιστική (22/11): Παρί-Σέλτικ, Άντερλεχτ-Μπάγερν. 

Στονμ τρίτο όμιλο, η Ρόμα περιμενει την πρωτοπόρο Τσέλσι, από την οποία είχε αποσπάσει ισοπαλία 3-3 στην προηγούμενη αγωνιστική. Στη Ρόμα επανέρχεται ο Μανωλάς ενώ η Τσέλσι παίζει χωρίς Μόουζες και και μάλλον και Καντέ. Η Ατλέτικο υποδέχεται την Καραμπάγκ χωρίς Καράσκο και Κόκε και αν δεν νικήσει, η πρόκριση θα είναι πολύ δύσκολη, ειδικά αν κερδίσει η Ρόμα.

Βαθμολογία: Τσέλσι 7, Ρόμα 5, Ατλέτικο 2, Καραμπάγκ 1. 
Επόμενη αγωνιστική (22/11): Καραμπάγκ-Τσέλσι, Ατλέτικο-Ρόμα.