Αποτέλεσμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ ψάχνει η Εθνική στο Ζάγκρεμπ - Free Sunday
Αποτέλεσμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ ψάχνει η Εθνική στο Ζάγκρεμπ
Η τελευταία προπόνηση στο Ζάγκρεμπ

Αποτέλεσμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ ψάχνει η Εθνική στο Ζάγκρεμπ

Τον πρώτο από τους διπλούς αγώνες για την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας, το καλοκαίρι του 2018, δίνει απόψε στις 21:45, η Εθνική ποδοσφαίρου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Στην τελευταία πρόπόνηση συμμετείχαν κανονικά και οι Τοροσίδης και Παπασταθόπουλος, οι οποίοι ήταν τραυματίες και αναμένεται να συμμετάχουν στον αγώνα.

"Πονάω, αλλά θέλω πολύ να παίξω και αυτό μετράει", δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ στη συνέντευξη Τύπου στην οποία εκφράστηκε η δυσαρέσκεια του προπονητή, Μίκαελ Σκίμπε για την τιμωρία του Κώστα Μανωλά από την FIFA με χρήση βίντεο.

Στο σημερινό παιχνίδι θα παίξουν για κάθε ομάδα επτά παίκτες που αν πάρουν κίτρινη κάρτα, θα απουσιάσουν από τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή, επίσης στις 21:45.

Για την Ελλάδα αυτοί οι επτα είναι οι Μήτρογλου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Καπίνο και Οικονόμου ενώ για την Κροατία οι Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Βρσάλκο, Κάλινιτς, Ρογκ, Πίβαριτς, Βίντα.

Οι [πιθανές ενδικάδες:

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (Ρέτσος), Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλας, Τζιόλης, Ζέκα, Μπακασέτας (Χριστοδουλόπουλος / Ταχτσίδης / Σάμαρης), Σταφυλίδης, Φορτούνης, Μήτρογλου.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς / Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς / Ράκιτιτς, Μόντριτς / Μπρόζοβιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς / Μάντζουκιτς (Κάλινιτς)

 

Διαιτητές θα είναι απόψε ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι και στη ρεβάνς ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, ενώ έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας