Την πρόκριση θέλει να εξασφαλίζει σήμερα στην Κροατία η ΑΕΚ - Free Sunday
Την πρόκριση θέλει να εξασφαλίζει σήμερα στην Κροατία η ΑΕΚ

Την πρόκριση θέλει να εξασφαλίζει σήμερα στην Κροατία η ΑΕΚ

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Europa League θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει σήμερα, στις 22:05 στην Ριέκα της Κροατίας, η ΑΕΚ

«Ενα σημαντικό παιχνίδι, ευκαιρία για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα στη διοργάνωση του Europa League. Φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο γιατί και η Ριέκα θα έχει κάνει τους υπολογισμούς της. Κανένα παιχνίδι στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Σε ότι αφορά στους παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, ο κ.Χιμένεθ είπε ότι δεν ξεκούρασα κανέναν κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Επαιξαν αυτοί που ήταν στην καλύτερη κατάσταση. Ο Τσιγκρίνσκι και ο Τσόσιτς δεν ήταν 100% έτοιμοι. Εχω πολλή διάθεση να αρχίσω να υπολογίζω τον Κονέ που δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Πλέον, μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι όμως σημαντικό να έχεις ρυθμό. Το σημαντικό είναι πως υπολογίζω σε όλους τους παίκτες. Για μία ομάδα απαιτητική και φιλόδοξη όπως η ΑΕΚ, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί σε όλες τις διοργανώσεις», είπε ο κ.Χιμενεθ, ο οποίος προσέθεσε ότι «είναι σημαντικό να υπάρχει έξτρα κίνητρο για να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στην ιστορία της ΑΕΚ. Να μη δημιουργεί έξτρα άγχος, αλλά όρεξη για τη συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις με την ιστορία και το σήμα, μόνο παίζοντας ποδόσφαιρο»..

ΟΙ 19 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή, είναι οι εξής:

Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κονέ, Κλωναρίδης, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας και Γιακουμάκης.