Συνεχίζει απτόητος ο Αστέρας Τρίπολης - Free Sunday
Συνεχίζει απτόητος ο Αστέρας Τρίπολης

Συνεχίζει απτόητος ο Αστέρας Τρίπολης

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο με το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον έχουμε μπροστά μας, με πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Serie A, της δικής μας Superleague, της Ligue 1, της Premier League και της Bundesliga. 

Με «όπλο» την παράδοση η Φιορεντίνα

Θα ξεκινήσουμε από το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στη Φιορεντίνα και την Τζένοα για τη 17η αγωνιστική της Serie A. Όρθια στο «Σαν Πάολο» έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Φιορεντίνα, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τη Νάπολι. Επέκτεινε έτσι το αήττητο σερί της στις τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0), μετρώντας μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι (1-3-2), την άνετη επικράτηση επί της Σασουόλο (3-0 εντός έδρας). Οι «βιόλα» βρίσκονται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 πόντους, στο -5 από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Στην έδρα τους μετρούν απολογισμό 4-1-2. Από την άλλη πλευρά, η Τζένοα προσγειώθηκε ανώμαλα στην πραγματικότητα μετά την ήττα μεσοβδόμαδα από την Αταλάντα (1-2), μπήκε έτσι ένα τέλος στο αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0), ενώ συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας έρχεται από δύο νίκες επί των Κροτόνε και Βερόνα με το ίδιο σκορ (0-1). Στα πλην για τους φιλοξενούμενους η αρνητική παράδοση, καθώς δεν έχουν κερδίσει ποτέ στη Φλωρεντία (0-4-8). Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη, επιλέγουμε άσο σε απόδοση 1.70.

Δίνει συνέχεια στο αήττητο ο Αστέρας Τρίπολης

Συνεχίζουμε με τη δική μας Superleague και την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό. Οι Αρκάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση στο πρωτάθλημα, έρχονται από πέντε σερί νίκες (στις τέσσερις κράτησαν ανέπαφη την εστία τους) και στο πιο πρόσφατο ματς πέρασαν από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-3. Έχουν αφήσει πίσω τους το άσχημο ξεκίνημα και έχουν σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις στην κατάταξη, φιγουράροντας αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση με 21 πόντους, στο -1 από τον πέμπτο Πανιώνιο και στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 εντός έδρας. Συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη μετά την ισοπαλία που προηγήθηκε με τη Λαμία (2-2 εκτός έδρας), παραμένοντας στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης με 14 πόντους, τρεις παραπάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις σερί εντός έδρας νίκες μετράει ο Αστέρας Τρίπολης, σε αντίθεση με τον Παναιτωλικό, ο οποίος μακριά από τη βάση του δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός (1-3-3). Επιλογή μας θα είναι ο άσος σε απόδοση 1.80.

Περνάμε στη Ligue 1 και στο παιχνίδι Νις - Μπορντό. Την καλύτερη περίοδο από το ξεκίνημα της σεζόν διανύει το τελευταίο διάστημα η Νις, η οποία την περασμένη αγωνιστική έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, περνώντας με το «διπλό» από την έδρα της Ναντ (1-2). Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα από τη Νίκαια μετά από αυτές που προηγήθηκαν επί των Τουλούζ (1-2) και Μετς (3-1). Ανέβηκε στην όγδοη θέση και στους 23 πόντους, απέχοντας ωστόσο πολύ από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μεσοβδόμαδα πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αποκλείοντας στα πέναλτι τη Λιλ. Στον αντίποδα, η Μπορντό βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, μετράει δύο διαδοχικές ήττες από Ντιζόν (3-2) και Στρασβούργο (0-3), μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος (1-2-7), επί της Σεντ Ετιέν (3-0), ενώ εκτός έδρας τελευταία είναι κάκιστη, μετρώντας πέντε διαδοχικές ήττες. Για το Κύπελλο, γνώρισε τον αποκλεισμό από την Τουλούζ (2-0 εκτός έδρας). Αντίθετη πορεία χαράζουν αμφότερες, θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.25.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωταθλήματα της Premier League και της Bundesliga. Συγκεκριμένα, από την Premier League θα κρατήσουμε το 2-3 γκολ στο παιχνίδι Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ σε απόδοση 2.10, ενώ από την Bundesliga θα πάμε με το No Goal στο παιχνίδι Λειψία - Χέρτα σε απόδοση 1.95.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17/12

16:00 Φιορεντίνα - Τζένοα -> 1 @ 1.70

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός -> 1 @ 1.80

18:00 Νις - Μπορντό -> 1 @ 2.25

18:30 Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ -> 2-3 γκολ @ 2.10

19:00 Λειψία - Χέρτα -> No Goal @ 1.95

Goal Tips

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα (17/12, 15:00): Από πέντε σερί Goal/Goal + Over 2.5 προέρχεται ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτή την Κυριακή υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σκοράρει με συνέπεια και μπορεί να βρει ένα γκολ και σήμερα. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.55.

Σαμπντόρια - Σασουόλο (17/12, 16:00): Παράδοση στα γκολ έχει το συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς οι έξι συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις στην έδρα της Σαμπντόρια συνοδεύτηκαν από Goal/Goal. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες το βρίσκουμε σε απόδοση 1.60.

Θέλτα - Βιγιαρεάλ (17/12, 17:15): Από Goal/Goal και Over 2.5 συνοδεύτηκαν τα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ μετράει τέσσερα Goal/Goal στις πρόσφατες τέσσερις εξόδους της. Σε απόδοση 1.67 παίζεται το ενδεχόμενο να σημειώσουν και οι δύο ομάδες από ένα τέρμα τουλάχιστον.

Λυών - Μαρσέιγ (17/12, 22:00): Οι δύο ομάδες διαθέτουν δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της Ligue 1, παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν (σχεδόν πάντα) γκολ. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα στη μεταξύ τους αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.50.

Seri Tips

Αλκμάαρ - Άγιαξ (17/12, 15:30): Η Αλκμάαρ αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, είναι εννέα παιχνίδια αήττητη και έχει καταφέρει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ερεντιβίζιε. Παίζει σήμερα με τον Άγιαξ και μπορεί να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Το ενδεχόμενο να μην ηττηθούν οι γηπεδούχοι (1Χ) το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.

Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/12, 16:15): Επέστρεψε στις νίκες η Γιουνάιτεντ μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Σίτι, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 της Μπόρνμουθ εντός έδρας. Χωρίς εντός έδρας νίκη εδώ και 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Γουέστ Μπρομ, το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.60.

Ανόβερο - Μπάγερ Λεβερκούζεν (17/12, 16:30): Μία νίκη μετράει στα έξι τελευταία παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα το Ανόβερο, την ίδια ώρα που η Λεβερκούζεν είναι 11 αγωνιστικές αήττητη, έρχεται από δύο σερί νίκες και μπορεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Τη νίκη της στην έδρα του Ανόβερου τη βρίσκει κανείς σε απόδοση 1.88.

Μπαρτσελόνα - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (17/12, 21:45): Από τις 17 Αυγούστου έχει να ηττηθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση η Μπαρτσελόνα, εντός έδρας στο πρωτάθλημα σε επτά ματς μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία. Λογικό να είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Λα Κορούνια, με τον άσο να προσφέρεται μόλις στο 1.09.

Head 2 Head

Ουτρέχτη - Χέρακλες (17/12, 15:30): Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 13 φορές στην έδρα της Ουτρέχτης, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 7-4-2. Φαβορί για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.44.

Ναντ - Ανζέ (17/12, 16:00): Οι δύο μονομάχοι μπορεί να μην έχουν μακρά προϊστορία μεταξύ τους, ωστόσο η Ναντ δείχνει να αποκτά πελατειακές σχέσεις με την Ανζέ, τουλάχιστον στην έδρα της. Σε μια σειρά οκτώ αγώνων στο συγκεκριμένο γήπεδο μετρά έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

Λας Πάλμας - Εσπανιόλ (17/12, 19:30): Αήττητη είναι η Λας Πάλμας όποτε υποδέχεται την Εσπανιόλ, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερις συνολικά συναντήσεις τους. Η νίκη της γηπεδούχου προσφέρεται στο 2.45.

Αταλάντα - Λάτσιο (17/12, 21:45): Η Λάτσιο κέρδισε και τις τρεις τελευταίες φορές που αντιμετώπισε την Αταλάντα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, σημειώνοντας μάλιστα από δύο γκολ τουλάχιστον σε καθένα από αυτά τα ματς. Το ενδεχόμενο να πάρει και τώρα τους τρεις βαθμούς το βρίσκει κανείς σε απόδοση 2.95.