Επιστρέφει στις επιτυχίες η Τζένοα - Free Sunday
Επιστρέφει στις επιτυχίες η Τζένοα

Επιστρέφει στις επιτυχίες η Τζένοα

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το βλέμμα μας στρέφεται σε Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία και Τουρκία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από Serie A, Superleague, La Liga, Ligue 1 και Superlig.

Πολύ «σφιχτή» η Τζένοα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τζένοα και Ουντινέζε. Οι «γκριφόνι» βρίσκονται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους, όντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιάζουν με την εν γένει παρουσία τους μέχρι στιγμής, διαθέτουν όμως την πέμπτη καλύτερη άμυνα της λίγκας, πίσω από τις «μεγάλες» ομάδες της χώρας. Μετρούν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (εκτός έδρας από τη Γιουβέντους με 1-0) στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, έχουν σκοράρει δύο τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων και έχουν δεχτεί μόλις ένα, και σε περίπτωση που καταφέρουν να βρουν τα πατήματά τους από το κέντρο και μπροστά, τότε πιθανότατα δεν θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Η Ουντινέζε, από την πλευρά της, είναι στην 9η θέση με 29 βαθμούς, όντας στο -5 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, και η καλή της πορεία οφείλεται στο εξαιρετικό σερί που έτρεξε το προηγούμενο δίμηνο, μετρώντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ηττήθηκε με 3-0 από τη Λάτσιο, μπήκε τέλος στο σερί της και πιθανόν να τη δούμε να «ξεφουσκώνει» ακόμη περισσότερο, μια και δεν διαθέτει την ποιότητα και το «βάθος» ώστε να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Πιστεύουμε πως αν οι γηπεδούχοι παρουσιαστούν σοβαροί και ουσιαστικοί θα κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2.25.

Περνάει από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, όντας στο -8 από την πρώτη τετράδα, μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και, όπως όλα δείχνουν, η φετινή σεζόν έχει πάρει μια «βαρετή» τροπή για τους ίδιους, καθώς δύσκολα θα καταφέρουν το κάτι παραπάνω, ενώ δεν πρόκειται και να κινδυνεύσουν, μια και είναι στο +15 από την «κόκκινη» ζώνη. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, μπορεί να προέρχεται από κακή εμφάνιση και τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο, σε επίπεδο πρωταθλήματος όμως είναι εξαιρετικός, μετρώντας εννέα σερί νίκες, με τις τέσσερις πιο πρόσφατες να είναι και «καθαρές». Έχει σκαρφαλώσει εδώ και μερικές αγωνιστικές στην κορυφή, όντας στο +1 από τον ΠΑΟΚ, και δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα ώστε να περάσει νικηφόρα και από την Τρίπολη. Εδώ θα κρατήσουμε το Ολυμπιακός -1 (Ασιατικό Χάντικαπ) σε απόδοση 1.90.

Περνάμε στην ισπανική La Liga και την κόντρα της Σεβίλλης με τη Χετάφε. Οι Σεβιγιάνοι μετά τις κακές εμφανίσεις και το ντεφορμάρισμα του Δεκεμβρίου δείχνουν να βρίσκουν και πάλι τα πατήματά τους, καθώς μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία ματς, ενώ στο πιο πρόσφατο από αυτά επικράτησαν με 3-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Copa del Rey. Η Χετάφε, από την πλευρά της, είναι στην 9η θέση με 27 βαθμούς, όντας στο -6 από τη Σεβίλλη, που σηματοδοτεί τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, και έχει εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής για τα δεδομένα της, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς, η Σεβίλλη δέχεται δύσκολα γκολ στο «σπίτι» της, έτσι θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.95.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Ligue 1 και της Superlig. Συγκεκριμένα, από τη γαλλική λίγκα θα κρατήσουμε το Over 2.5 στο παιχνίδι Μαρσέιγ - Μονακό σε απόδοση 1.70, ενώ από το πρωτάθλημα της Τουρκίας θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Ακίσαρσπορ - Αντάλιασπορ σε απόδοση 2.10.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

28/01

15:00 Ακίσαρσπορ - Αντάλιασπορ -> 1 @2.10

16:00 Τζένοα - Ουντινέζε -> 1 @2.25

19:30 Σεβίλλη - Χετάφε -> No Goal @1.95

19:30 Αστ. Τρίπολης - Ολυμπιακός -> 2 -1 (Ασιατικό) @1.90

22:00 Μαρσέιγ - Μονακό -> Over 2.5 @1.70

Κ2

Goal Tips

*Λιλ - Στρασβούργο (28/01, 16:00): Η Λιλ σκοράρει και δέχεται γκολ τακτικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της, με το G/G να έχει επαληθευτεί στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Θα κρατήσουμε το αμφίσκορο και στο σημερινό παιχνίδι σε απόδοση 1.85.

*Λεβερκούζεν - Μάιντς (28/01, 16:30): Αμφότερες αρέσκονται σε παιχνίδια με υψηλό σκορ, με το Over 2.5 να έχει εμφανιστεί στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Λεβερκούζεν και στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της Μάιντς. Θα πάμε και σήμερα με τα γκολ, επιλέγοντας το Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

*Μπορντό - Λυών (28/01, 18:00): Αρκετά «σφιχτά» είναι τα τελευταία παιχνίδια της Μπορντό, με το Under 2.5 να έχει εμφανιστεί στα επτά πιο πρόσφατα. Δεν θα κοντράρουμε τον ρυθμό των Γιρονδίνων, επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 2.5 σε απόδοση 1.97.

*Ανόβερο - Βόλφσμπουργκ (28/01, 19:00): Από τέσσερα σερί Goal/Goal προέρχεται το Ανόβερο και το σενάριο του να σκοράρει και να δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα και κόντρα στη Βόλφσμπουργκ φαντάζει αρκετά πιθανό. Θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.65.

Seri Tips

*Σπαλ - Ίντερ (28/01, 13:30): Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχονται οι «νερατζούρι», ενώ και η Σπαλ μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της. Το Χ στο σημερινό παιχνίδι προσφέρεται σε απόδοση 3.90 και αξίζει το ρίσκο.

*Κροτόνε - Κάλιαρι (28/01, 16:00): Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρούν οι φιλοξενούμενοι και κόντρα στην Κροτόνε έχουν και πάλι εξαιρετικά δύσκολο έργο. Ο άσος προσφέρεται στο 2/40 και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να έχει αξία.

*Μίλαν - Λάτσιο (28/01, 19:00): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία έχει επικρατήσει στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, κερδίζοντας μάλιστα με περίσσια άνεση. Κόντρα στη Μίλαν τα πράγματα σαφώς και είναι δυσκολότερα, ωστόσο το διπλό σε απόδοση 2.88 αξίζει το ρίσκο.

Head 2 Head

*Σαντχάουζεν - Διναμό Δρέσδης (28/01, 14:30): Έξι φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα. Θα ρισκάρουμε σε μία ακόμη μεταξύ τους ισοπαλία, κρατώντας το Χ σε απόδοση 3.40.

*Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (28/01, 15:00): Με πολύ καλή παράδοση ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, καθώς σε έξι επισκέψεις του έχει πανηγυρίσει τη νίκη τέσσερις φορές, ένα ματς έληξε ισόπαλο και μία φορά ηττήθηκε. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.45 και θα μπει στις επιλογές μας.

*Οστάνδη - Λόκερεν (28/01, 21:00): Σε μια σειρά οκτώ αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο η Οστάνδη έχει κερδίσει μόλις μία φορά, δύο ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ η Λόκερεν πανηγύρισε πέντε φορές τη νίκη. Μπορεί να το επαναλάβει και σήμερα, έτσι θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 4.25.