Πρίγιοβιτς στο 87' και κορυφή για ΠΑΟΚ - Free Sunday
Πρίγιοβιτς στο 87' και κορυφή για ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς στο 87' και κορυφή για ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή, καθώς πέρασε με 1-0 από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού χάρη στο γκολ του Πρίγιοβιτς με πέναλτι στο 87’, που ήταν το πρώτο του Κροάτη εκτός Τούμπας.

Έτσι ο ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί του και έφτασε στην 7η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα, διάστημα στο οποίο διατηρεί απαραβίαστη την εστία του.

Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός είδε την μεγάλη του προσπάθεια να πηγαίνει στράφι στο τέλος, δικαίως όμως καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ διαρκώς κέρδιζε μέτρα και εγκαταστάθηκε έξω από την περιοχή του. Διαφορετική ήταν η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παναιτωλικός, με τον Μάρκος Πάουλο να κάνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή, αποσυντόνισε τον ΠΑΟΚ, τον ανάγκασε σε πολλά λάθη και είχε και μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, στο 41’, όταν ο Πασχαλάκης έκανε εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Κλέσιο. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η ευκαιρία που σπατάλησε ο Τζάλμα στις καθυστερήσεις, όταν σούταρε άουτ προ κενής εστίας από την ασίστ του Μπίσεσβαρ, η είσοδος του οποίου, λόγω τραυματισμού του Ελ Καντουρί, έδωσε πνοή στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα άλλαξαν, ο ΠΑΟΚ πήρε ώθηση και από την είσοδο του Μακ και αύξανε διαρκώς την πίεσή του, δημιουργώντας ευκαιρίες με συνέπεια και πιέζοντας πολύ μέχρι και το 70’, σπαταλώντας όμως τις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ψάχνει το γκολ αλλά χωρίς την ίδια ένταση, όταν στο 86’ κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Βαρέλα από τον Μιχάι, με τον Πρίγιοβιτς να εκτελεί εύστοχα και να χαρίζει μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ροντρίγκες (89’ Βακράκος), Μιχάι, Τσοκάνης, Πάουλο, Κλέσιο (68’ Βασιλούδης), Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (77’ Σάχοφ), Μαουρίσιο, Λημνιός (57’ Μακ), Ελ Καντουρί (21’ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς.