Ισορροπία ημιχρόνου στο ντέρμπι - Free Sunday
Ισορροπία ημιχρόνου στο ντέρμπι

Ισορροπία ημιχρόνου στο ντέρμπι

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Το βλέμμα μας στρέφεται σε Ελλάδα, Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Ολλανδία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από Superleague, La Liga, Premier League, Ligue 1 και Eredivisie.

Μικρές οι διαφορές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το στραβοπάτημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1 εκτός), έπεσαν στη δεύτερη θέση, όντας στο -1 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, και γενικότερα δείχνουν να έχουν χάσει τη φόρμα του τελευταίου διμήνου, καθώς ήταν ακίνδυνοι επιθετικά και στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (0-0). Η «Ένωση», από την πλευρά της, είναι στην 3η θέση, όντας στο -2 από την κορυφή, επίσης δεν πείθει ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας μείνει «άσφαιρη» στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, και στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό δεν περιμένουμε μεγάλη αλλαγή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πιθανόν να κρίνει πολλά όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, έτσι περιμένουμε τις δύο ομάδες πολύ προσεκτικές, χωρίς να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο. Αν βάλουμε στην εξίσωση και την εικόνα που είχαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Κύπελλο, τότε καταλήγουμε «ζεστά» στην επιλογή του Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.05.

Κερδίζει η Χετάφε

Συνεχίζουμε με La Liga και την αναμέτρηση Χετάφε - Λεγκανές. Η Χετάφε διανύει μία εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα της μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 21 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην 9η θέση με 28 βαθμούς, όντας μόλις στο -5 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (εκτός με Ατλέτικο Μαδρίτης) στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και στο σημερινό ματς περιμένουμε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μια και υποδέχεται μια ομάδα που είναι απολύτως στα «μέτρα» της. Η Λεγκανές, από την πλευρά της, διανύει επίσης μία εξαιρετική χρονιά για τις δυνατότητές της, καθώς είναι στην 11η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της, που ήταν και ο βασικός στόχος της. Την Τετάρτη υποδέχτηκε τη Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Copa Del Rey, κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό μετά το 1-1 και πιθανόν να επικεντρωθεί εκεί, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της. Η έδρα και η φόρμα της Χετάφε, σε συνδυασμό με την κούραση της Λεγκανές, μας οδηγούν στην επιλογή του άσου σε απόδοση 2.00.

Περνάμε στην Premier League και την πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση από τον Οκτώβριο και μετά, καθώς σε μια σειρά 16 αγώνων για το πρωτάθλημα έχουν υποστεί μόλις μία ήττα. Έχουν σκαρφαλώσει στην 3η θέση, όντας στο -3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία, μια και επιθετικά βγάζουν «φωτιές». Η Τότεναμ, από την πλευρά της, είναι στην 5η θέση με 48 βαθμούς, όντας στο -2 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, παρουσιάζει σημάδια αστάθειας το τελευταίο χρονικό διάστημα μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ μακριά από το «σπίτι» της η απόδοσή της πέφτει αισθητά, έχοντας ρεκόρ 2-2-1 στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα η Λίβερπουλ θα πάρει τους τρεις βαθμούς, έτσι θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.05.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Ligue 1 και της Eredivisie. Συγκεκριμένα, από τη γαλλική λίγκα θα κρατήσουμε το Over 3 στο παιχνίδι Μονακό - Λυών σε απόδοση 2.00, ενώ από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας θα πάμε με το διπλό στο παιχνίδι Εξέλσιορ - Ουτρέχτη σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

04/02

13:00 Χετάφε - Λεγκανές -> 1 @2.00

13:30 Εξέλσιορ - Ουτρέχτη -> 2 @2.00

18:30 Λίβερπουλ - Τότεναμ -> 1 @2.05

19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ -> X Ημ. @2.05

22:00 Μονακό - Λυών -> Over 3 @2.00

Κ2

Goal Tips

Ρεν - Γκινγκάμπ (04/02, 16:00): Αμφότερες διαθέτουν προβληματικές αμυντικές λειτουργίες, ενώ επιθετικά βρίσκουν τακτικά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σημειώθηκαν τρία ή περισσότερα γκολ στα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ρεν και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Γκινγκάμπ. Θα πάμε με τον ρυθμό των δύο ομάδων και θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Μπολόνια - Φιορεντίνα (04/02, 16:00): Από τις πιο «ανοιχτές» ομάδες της φετινής Serie A είναι η Μπολόνια, η οποία μετράει 10 Over 2.5 στα 11 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Κόντρα στη Φιορεντίνα δεν περιμένουμε αλλαγή προσώπου, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Γιουβέντους - Σασουόλο (04/02, 16:00): Η Γιουβέντους δεν συνηθίζει να «σκοτώνει» τις αντιπάλους της το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς προέρχεται από πέντε σερί νίκες, οι οποίες συνοδεύτηκαν από Under 2.5 γκολ. Πιθανόν να μη «σκοτώσει» ούτε τη Σασουόλο, θα κρατήσουμε και πάλι το Under 2.5 σε απόδοση 2.10.

Κρίσταλ Πάλας - Νιούκαστλ (04/02, 16:15): Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, κάτι που φανερώνουν απόλυτα και τα τελευταία αποτελέσματά τους, με το G/G να επαληθεύεται στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η εικόνα της Νιούκαστλ δεν απέχει πολύ, έτσι θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.87.

Seri Tips

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ (04/02, 15:00): Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από 11 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και κόντρα στον ΠΑΣ δεν περιμένουμε να στραβοπατήσει. Το διπλό δίνεται σε απόδοση 1.45 και θα μπει στις επιλογές μας.

Άουγκσμπουργκ - Άιντραχτ Φρ. (04/02, 16:30): Η Άιντραχτ μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και κόντρα στην ντεφορμέ Άουγκσμπουργκ έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 3.15 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Αμβούργο - Αννόβερο (04/02, 19:00): Το Αμβούργο παραπαίει τον τελευταίο μήνα, μετράει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του και κόντρα στο επικίνδυνο Αννόβερο πιθανόν να μείνει και πάλι με άδεια χέρια. Εμπεριέχει ρίσκο το διπλό, ωστόσο θα το κρατήσουμε σε απόδοση 3.10.

Head 2 Head

Άντερλεχτ - Μαλίν (04/02, 15:30): Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο 16 φορές, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 13-3-0. Το σενάριο του να κερδίσει και σήμερα η Άντερλεχτ φαντάζει πολύ πιθανό, έτσι θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.45.

Κλαμπ Μπριζ - Σαρλερουά (04/02, 19:00): Εξαιρετική είναι η παράδοση που έχει η Κλαμπ Μπριζ κόντρα στη Σαρλερουά, καθώς σε μια σειρά 24 αγώνων μετράει 19 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες. Ο άσος προσφέρεται στο ικανοποιητικό 1.50 και θα τον «τιμήσουμε».

Τσεζένα - Τερνάνα (04/02, 18:30): «Πελατειακές» σχέσεις έχουν αποκτήσει οι δύο ομάδες κοντραριζόμενες στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 10 αγώνων η Τσεζένα έχει επικρατήσει στους οκτώ, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Το 1.93 του άσου στο σημερινό ματς μάς ικανοποιεί απόλυτα και θα το κρατήσουμε.