Χρόνια πολλά Κριστιάνο Ρονάλντο - Free Sunday
Χρόνια πολλά Κριστιάνο Ρονάλντο

Χρόνια πολλά Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σήμερα γίνεται 33 ετών. Ευκαιρία να θυμηθούμε τα καλύτερά του γκολ και τις θανατηφόρες ατάκες του.

"Είμαι όμορφος, πλούσιος και μεγάλος παίκτης και με ζηλεύουν"
14 Σεπτεμβρίου 2011. Μετά από αποδοκιμασίες που δέχτηκε σε ματς της Ρεάλ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους ομίλους του Champions League.

 

  

"Στην ομάδα θα έβαζα ένα "9" και σε εμένα ένα 10"
22 Μαΐου 2012. Σε μία συνέντευξή του στη Marca μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

 "Εάν λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι, θα ήμουν στη φυλακή".

29 Αυγούστου 2014. Ερωτηθείς για την εκλογή του Λιονέλ Μέσι ως καλύτερου παίκτη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

 

"Εάν το έκανα ηθελημένα, δεν θα είχε σηκωθεί"
17 Ιανουαρίου 2016. Σε ερώτηση για το χτύπημα (κλωτσιά) που είχε δώσει στον Νάτσο Κάσες κατά τη διάρκεια του Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν (5-1).

 

 "Τα μικρά γεύματα, τα φιλάκια και οι αγκαλιές δεν έχουν κάποιο νόημα".

16 Φεβρουαρίου 2016. Σε ερώτηση που του γίνεται για τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. "Στο Μάντσεστερ κατέκτησα το Champions League και δεν μιλούσα στον Φέρντιναντ, στον Γκιγκς και στον Σκόουλς. Λέγαμε μόνο καλημέρα μεταξύ μας αλλά στο γήπεδο υπερασπιζόμασταν όλοι τα συμφέροντα της ομάδας. Τα μικρά γεύματα, τα φιλάκια και οι αγκαλιές δεν έχουν κάποιο νόημα. Δεν συνηθίζω να δειπνώ με τον Μπενζεμά ή ο Μπέιλ να έρχεται σπίτι μου. Είμαστε επαγγελματίες".

 

"Εάν ήταν όλοι στο επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι"
27 Φεβρουαρίου 2016. Η δήλωσή του που έπεσε σαν "βόμβα" στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης (για τρίτη σερί χρονιά στο πρωτάθλημα) που άφησε εν τέλει τους "μερένγκες" 12 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά χωρίς πρωτάθλημα για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Θεωρείτε πως είναι υπερόπτης; Δείτε αυτό το βίντεο πρώτα κι απαντήστε μετά.

Και μη ξεχνάτε, μεγαλύτερος θαυμαστής του Λίονελ Μέσι είναι ο γιός του CR7! 

Παραδέχεται ότι παλιότερα ένιωθε ότι η κατάκτηση τροπαίων ήταν το σημαντικότερο γεγονός στην καριέρα του. Σήμερα ξεχωρίζει ως κορυφαία στιγμή της την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του Κάρντιφ στον τελικό του Champions League κρατώντας από το χέρι το γιο του.

 

Tέλος μη ξεχνάτε πόσο χιούμρ έχει. Αυτή η φάρσα όπου κάνει τον άστεγο μπαλαδόρο είναι όλα τα λεφτά.

Κάθε φορά πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο έχει ένα μικρό μυστικό. Διαβάζει μία φράση που είναι γραμμένη κάτω από τα παπούτσια του και λέει "el sueno del nίnο - το όνειρο ενός παιδιού". Είναι κάτι που του θυμίζει πάντα από πού ξεκίνησε και τον κρατά ταπεινό.