ΚΑΕ Παναθηναϊκός; Δημοψήφισμα για την παραμονή στην Ευρωλίγκα - Free Sunday
ΚΑΕ Παναθηναϊκός; Δημοψήφισμα για την παραμονή στην Ευρωλίγκα

ΚΑΕ Παναθηναϊκός; Δημοψήφισμα για την παραμονή στην Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε πράξη αυτό που προανήγγειλε ο ηγέτης της, ένα δημοψήφισμα μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού για την παρμαονή ή όχι στην Ευρωλίγκα, για την παραμονή ή όχι του ίδιου στην ΚΑΕ. 

Όπως έχει δηλώσει ο κ. Γιαννακόπουλος αν οι οπαδοί αποφασίσουν την παραμονή στην Ευρωλίγκα τότε θα αποχωρήσει ο ίδιος. Η Ευρωλίγκα τον τιμώρησε με έναν χρόνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω... υβριστικών σχολίων που αντάλλαξε στο instagram με Τούρκους οπαδούς, μια προφανώς υπερβολική τιμωρία.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο».