Σε καλή κατάσταση η Τορίνο - Free Sunday
Σε καλή κατάσταση η Τορίνο

Σε καλή κατάσταση η Τορίνο

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Το βλέμμα μας στρέφεται σε Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία και Ισπανία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από Serie A, Superleague, Ligue 1, Premier League και La Liga.

Βρήκε πατήματα η «γκρανάτα»

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τορίνο και Ουντινέζε. Η «γκρανάτα» βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 πόντους, όντας στο -5 από την εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της μετρώντας δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και καλείται να γίνει πιο ουσιαστική από δω και στο εξής, αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις και μέχρι τέλους την είσοδό της στο Europa League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Ουντινέζε, από την πλευρά της, έχει επίσης 33 πόντους, ωστόσο η βαθμολογική συγκομιδή της οφείλεται κυρίως στη φόρμα του περασμένου διμήνου, μια και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει καταφέρει να πανηγυρίσει το τρίποντο μόλις μία φορά, δείχνοντας να «ξεφουσκώνει». Η Τορίνο έχει διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα τρία πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, μοιάζει να έχει σοβαρευτεί και ματς όπως το σημερινό έχει την ευχέρεια να τα «καθαρίζει». Επιλογή μας, λοιπόν, θα είναι ο άσος σε απόδοση 2.00.

Ισορροπία ημιχρόνου στο Αγρίνιο

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Πλατανιάς. Η ομάδα του Αγρινίου είναι στη 12η θέση με 20 βαθμούς, όντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική δυσκολία, με τα παιχνίδια της να έχουν αργό τέμπο και λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Πλατανιάς, από την πλευρά του, είναι στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς, όντας στο -5 από τη σωτηρία του, κάθε παιχνίδι από δω και στο εξής είναι «τελικός», έτσι οι Κρητικοί είναι αναγκασμένοι να προσεγγίζουν τα παιχνίδια τους με μεγάλη προσοχή και αμυντική προσήλωση. «Βλέπουμε» ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες και ιδίως στο πρώτο μέρος, έτσι θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.10.

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και την κόντρα της Ναντ με τη Λιλ. Η Ναντ μπορεί να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα μοιάζει να έχει χάσει εντελώς τα πατήματά της, καθώς μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της, σερί που την έχει φέρει στο -11 από τη Λυών και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Λιλ, από την πλευρά της, είναι στη 18η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, έχει ανεβάσει την απόδοσή της τον τελευταίο μήνα μετρώντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος και οφείλει να συνεχίσει τη συμπαθητική της πορεία, αν θέλει να αποφύγει κάθε είδους περιπέτειες που αφορούν τη σωτηρία της. Κίνητρο και μομέντουμ μάς οδηγούν, λοιπόν, στην επιλογή του Χ2 σε απόδοση 2.04.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Premier League και της La Liga. Συγκεκριμένα, από το «νησί» θα κρατήσουμε το 1Χ στο παιχνίδι Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ σε απόδοση 2.05, ενώ από το πρωτάθλημα της Ισπανίας θα πάμε με το Over 2.5 στο παιχνίδι Θέλτα - Εσπανιόλ σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

11/02

16:00 Τορίνο - Ουντινέζε -> 1 @2.00

17:15 Παναιτωλικός - Πλατανιάς -> X Ημ. @2.10

18:00 Ναντ - Λιλ -> Χ2 @2.04

18:30 Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ  -> 1X @2.05

19:30 Θέλτα - Εσπανιόλ -> Over 2.5 @2.00

Κ2

Goal Tips

Σασουόλο - Κάλιαρι (11/02, 13:30): Αρκετά ισορροπημένα είναι τα τελευταία παιχνίδια της Κάλιαρι, καθώς το σύνολο τερμάτων 2-3 έχει εμφανιστεί στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Θα πάμε με τον ρυθμό των φιλοξενουμένων και θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.97.

Χάντερσφιλντ - Μπόρνμουθ (11/02, 14:00): Ξεκάθαρο σημείο προκύπτει από τα τελευταία αποτελέσματα των δύο ομάδων, καθώς το σύνολο 2-3 γκολ επαληθεύτηκε στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια των γηπεδούχων και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια των φιλοξενουμένων. Το 2-3 γκολ στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Άστον Βίλα - Μπέρμιγχαμ (11/02, 14:00): Η Μπέρμιγχαμ σκόραρε και δέχτηκε τουλάχιστον ένα τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και το ίδιο πιθανόν να συμβεί και σήμερα. Το G/G το βρίσκουμε σε απόδοση 2.12 και θα το κρατήσουμε.

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουν. (11/02, 16:15): Ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει και από τα τελευταία παιχνίδια της Νιούκαστλ, καθώς το G/G επαληθεύτηκε στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια των «ανθρακωρύχων». Το αμφίσκορο στο σημερινό παιχνίδι δίνεται σε απόδοση 1.97 και θα το «τιμήσουμε».

Seri Tips

Κιέβο - Τζένοα (11/02, 16:00): Η Κιέβο βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, μετράει έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Τζένοα αναμένεται να συναντήσει και πάλι προβλήματα. Εδώ, θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.60.

Στουτγάρδη - Γκλάντμπαχ (11/02, 16:30): Η Γκλάντμπαχ μετράει τέσσερις ήττες στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της και κόντρα στη Στουτγάρδη έχει και πάλι πολύ δύσκολο έργο. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 2.45 και θα τον κρατήσουμε με αρκετή δόση ρίσκου.

Λυών - Ρεν (11/02, 22:00): Η Ρεν προέρχεται από τρεις σερί ήττες και το σενάριο του να ηττηθεί και κόντρα στη Λυών φαντάζει αρκετά πιθανό. Έτσι, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.50, ένα σημείο που αξίζει να μπει σε μια τριάδα.

Head 2 Head

Γκρόνινγκεν - Ντεν Χάαγκ (11/02, 17:45): Εξαιρετική παράδοση έχει «χτίσει» η Γκρόνινγκεν με αντίπαλο την Ντεν Χάαγκ, καθώς σε μια σειρά 19 αναμετρήσεων μετράει 14 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο άσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 1.93 και αξίζει την προσοχή μας.

Βαλένθια - Λεβάντε (11/02, 21:45): Αήττητη παραμένει η Βαλένθια στην έδρα της με αντίπαλο τη Λεβάντε, καθώς σε μια σειρά 10 αγώνων μετράει έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στο σημερινό ματς ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και θα τον κρατήσουμε.

Ταγέρες - Μπάνφιλντ (11/02, 22:00): Άκρως ισορροπημένη είναι η προϊστορία ανάμεσα στις δύο αντιπάλους, καθώς σε πέντε αγώνες έχουν σημειωθεί τέσσερις ισοπαλίες και μόλις ένα διπλό. Έτσι, θα κρατήσουμε το καλοπληρωμένο Χ και στο σημερινό ματς σε απόδοση 3.90.