Με Βιγιαρεάλ και Σαμπντόρια - Free Sunday
Με Βιγιαρεάλ και Σαμπντόρια

Με Βιγιαρεάλ και Σαμπντόρια

 

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

 

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του πάμε στοίχημα κι αυτήν την Κυριακή, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Το βλέμμα μας στρέφεται σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα και Πορτογαλία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από La Liga, Serie A, Bundesliga, Superleague και Primeira Liga.

Επιστρέφει στις επιτυχίες η Βιγιαρεάλ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ισπανική La Liga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Χετάφε. Το “κίτρινο υποβρύχιο” δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια του σε επίπεδο πρωταθλήματος, σερί που το έχει φέρει στην 6η θέση και μόλις στο +3 από την Εϊμπάρ, που καραδοκεί να “κλέψει” ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Χετάφε από την πλευρά της είναι στην 9η θέση με 33 βαθμούς, παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της μετρώντας δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, και πιστεύουμε πως έχει πιάσει το “ταβάνι” της τόσο βαθμολογικά, όσο και σε θέμα φόρμας. Έδρα, κίνητρο και ποιότητα μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου σε απόδοση 1.88.

Δυνατή στην έδρα της η Σαμπντόρια

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Σαμπντόρια – Ουντινέζε. Η “ντόρια” είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας στους 41 πόντους με τη Μίλαν που ακολουθεί και καλείται να δώσει σκληρή μάχη μέχρι τέλους ώστε να διατηρηθεί εντός της πρώτης εξάδας και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Μετράει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας, ωστόσο η εικόνα της βελτιώνεται αρκετά όταν αγωνίζεται στο “σπίτι” της, εκεί όπου έχει ρεκόρ 3-2-0 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Η Ουντινέζε από την άλλη είναι στη 10η θέση με 33 βαθμούς, δεν μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω ή να κινδυνεύσει και η βαθμολογική “αδιαφορία” της φαίνεται ξεκάθαρα και στα αποτελέσματά της, καθώς έχει ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Ο άσσος προσφέρεται σε απόδοση 2.05 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Περνάμε στην ελληνική Superleague και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ διανύει μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 52 πόντους όντας στο +2 από την ΑΕΚ που ακολουθεί και του έχουν απομείνει μόλις μερικά “βήματα” ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μετράει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, ωστόσο παραμένει υπολογίσιμος και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους Θεσσαλονικείς. Περιμένουμε ένα ντέρμπι με τα “όλα” του, αναμένεται να επικρατήσουν το πάθος και η δύναμη, παρά το θέαμα και τα γκολ και το σενάριο του να δούμε ένα ισορροπημένο ματς στο πρώτο 45λεπτο φαντάζει πολύ πιθανό. Έτσι, θα κρατήσουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.10.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες από το πρωταθλήματα της Bundesliga και της Primeira Liga. Συγκεκριμένα, από τη Γερμανία θα κρατήσουμε το Χ2 στο παιχνίδι Λεβερκούζεν - Σάλκε σε απόδοση 1.99, ενώ από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας θα πάμε με το Goal/Goal στο παιχνίδι Πορτιμονένσε - Πόρτο σε απόδοση 1.90.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

25/02

13:00 2100 Βιγιαρεάλ - Χετάφε -> 1 @1.88

16:00 2134 Σαμπντόρια - Ουντινέζε -> 1 @2.05

16:30 2138 Λεβερκούζεν - Σάλκε -> X2 @1.99

19:30 2187 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός -> X Ημίχρονο @2.10

22:15 2201 Πορτιμονένσε - Πόρτο -> Goal/Goal @1.90

Goal Tips

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ (25/02, 14:00): Η Κρίσταλ Πάλας σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία τον τελευταίο μήνα και προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal. Κόντρα στην Τότεναμ δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό, έτσι θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.85.

Μπορντό – Νις (25/02, 16:00): Αρκετά “ανοιχτά” είναι τα παιχνίδια των δυο ομάδων και ιδίως της Νις, η οποία έχει σκοράρει και έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Το G/G στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 1.85 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι (25/02, 16:05): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από 11 συνεχόμενα No/Goal ανεξαρτήτως διοργάνωσης και στο ντέρμπι με την Τσέλσι, περιμένουμε να επικρατήσουν και πάλι το πάθος και η δύναμη παρά το θέαμα. Το No Goal στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 1.91 και θα το “τιμήσουμε”.

Λυών – Σεντ Ετιέν Μπορντό – Νις (25/02, 18:00): Η Λυών αρέσκεται σε “ανοιχτά” παιχνίδια και υψηλά σκορ, μετρώντας επτά Over 2,5 στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που έδωσε ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Κόντρα στη Σεντ Ετιέν περιμένουμε και πάλι αρκετά τέρματα, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 1.55.

Σερί Tips

Κροτόνε – Σπαλ (25/02, 13:30): Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Σπαλ, η οποία δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε τέρμα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Η Κροτόνε είναι ελαφρώς ανώτερη, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και ο άσσος σε απόδοση 2.30 αξίζει το ρίσκο.

Κάρντιφ – Μπρίστολ Σίτι (25/02, 14:00): Η Κάρντιφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσσος δίνεται σε απόδοση 2.17 και θα τον κρατήσουμε.

Βίλεμ – Ρόντα (25/02, 15:30): Η Ρόντα αγνοεί τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες και στο σημερινό ντέρμπι παραμονής κόντρα στη Βίλεμ δεν περιμένουμε μεγάλη βελτίωση. Έτσι, θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.85.

Head 2 Head

Αμπερντίν – Σέλτικ (25/02, 15:30): Στο 7-8-32 (!) είναι το ρεκόρ της Σέλτικ στο συγκεκριμένο γήπεδο και σήμερα είναι και πάλι το φαβορί για τη νίκη. Το διπλό σε απόδοση 1.73 έχει αξία και θα το “τιμήσουμε”.

Φιορεντίνα – Κιέβο (25/02, 16:00): Εξαιρετική είναι η παράδοση που έχει “χτίσει” η Φιορεντίνα κόντρα στην Κιέβο, καθώς σε μια σειρά 16 αναμετρήσεων σε αυτό το γήπεδο μετράει 13 νίκες και μόλις τρεις ήττες. Θα πάμε με την προϊστορία, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 1.45.

Γιουβέντους – Αταλάντα (25/02, 19:00): “Πελατειακές” σχέσεις έχει αποκτήσει η Γιουβέντους με αντίπαλο την Αταλάντα, καθώς σε μια σειρά 19 εντός έδρας αναμετρήσεων το επί μέρους ρεκόρ είναι στο 16-3-0. Ο σημερινός άσσος προσφέρεται σε απόδοση 1.40 και δεν γίνεται να τον παραβλέψουμε.