Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Σαββίδη και ο γιος του προαναγγέλλει αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ - Free Sunday
Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Σαββίδη και ο γιος του προαναγγέλλει αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ

Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει τον Σαββίδη και ο γιος του προαναγγέλλει αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ

 Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ για να προστατευθεί η υγεία του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, προχωρά ο γιος του, Γιώργος με ανάρτηση του στο instagram, ενώ την ίδια στιγμή, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν αποστάσεις απο τον ομογενή επιχειρηματία και ζητούν κυρώσεις.

«Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο», γράφει ο κ.Σαββίδης, σύμφωνα με τον οποίο «στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές».

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο...», αναφέρει ο κ.Σαββίδης, ο οποίος καταλήγει ότι «ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ, ο υπουργός Εσωτερικών βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτήρισε απαράδεκτη και προκλητική την είσοδο του ένοπλου κ.Σαββίδη λέγοντας ότι «κάνει πρώτα από όλα κακό στην ίδια την ομάδα του κ. Σαββίδη και στον κόσμο του ΠΑΟΚ» ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε ότι πως δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ευνοϊκή μεταχείριση ούτε για πρόσωπα, ούτε για ομάδες.

foto savbid geor