Δεν χάνει η Σαμπντόρια - Free Sunday
Δεν χάνει η Σαμπντόρια

Δεν χάνει η Σαμπντόρια

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι και αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Εμείς θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Τουρκία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από τη Serie A, την Premier League, τη La Liga, τη Ligue 1 και τη Superlig.

Δυνατοί στην έδρα τους οι Γενοβέζοι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Ίντερ. Η «ντόρια» βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς, είναι στο -3 από την πρώτη εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, έχοντας χάσει τη σταθερότητα που τη διέκρινε, μια και μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εντός έδρας, βέβαια, η εικόνα της είναι πολύ καλύτερη, έχει ρεκόρ 4-2-0 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια στο «σπίτι» της και κόντρα στην Ίντερ θα ψάξει ακόμη μια επιτυχία, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για μια θέση στην πρώτη εξάδα. Η Ίντερ, από την πλευρά της, είναι στην 5η θέση με 52 βαθμούς, όντας στο -1 από την πρώτη τετράδα και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κερδίσει μόλις δύο από τα 12(!) τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ μακριά από το Μιλάνο συναντάει πολλές δυσκολίες, αγνοώντας τη χαρά της νίκης στις έξι τελευταίες εξόδους της (0-3-3). Πιστεύουμε πως η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο, έτσι θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.85.

Έχει την ποιότητα η Τσέλσι

Συνεχίζουμε με FA και την αναμέτρηση Λέστερ - Τσέλσι. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην 8η θέση με 40 βαθμούς, όντας μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, η βαθμολογική τους αδιαφορία φαίνεται ξεκάθαρα στα τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα έξι πιο πρόσφατα σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ δεν είναι αποτελεσματικές ούτε στο «σπίτι» τους, έχοντας κερδίσει δύο από τα επτά τελευταία εντός έδρας ματς. Η Τσέλσι, από την πλευρά της, είναι στην 5η θέση με 56 βαθμούς, όντας στο -4 από την τετράδα και τα εισιτήρια που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, προέρχεται από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσει να αντιδράσει με μια νίκη-πρόκριση, την οποία έχει απόλυτη ανάγκη για ψυχολογικούς λόγους. Πιστεύουμε πως οι «μπλε» έχουν και την ποιότητα αλλά και την εμπειρία για να αποδράσουν με τη νίκη από το King Power Stadium, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.15.

Περνάμε στη La Liga και την κόντρα της Σοσιεδάδ με τη Χετάφε. Αμφότερες βρίσκονται λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχουν ιδιαίτερο κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν, σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα. Δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή «ταχύτητας» από τις δύο ομάδες, το αμφίσκορο προσφέρεται σε απόδοση 1.90 και θα μπει στις επιλογές μας, καθώς φαίνεται να είναι ένα σημείο με αρκετή αξία βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Ligue 1 και της Superlig. Συγκεκριμένα, από τη Γαλλία θα κρατήσουμε τον άσο στο παιχνίδι Μαρσέιγ - Λυών σε απόδοση 2.10, ενώ από το πρωτάθλημα της Τουρκίας θα πάμε με το Χ ημίχρονο στο παιχνίδι Μπασακσεχίρ - Μπεσίκτας σε απόδοση 2.20.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17-18/03

13:30 Σαμπντόρια - Ίντερ  -> 1X @1.85

18:00 Μπασακσεχίρ - Μπεσίκτας -> X Ημ. @2.20

18:30 Λέστερ - Τσέλσι -> 2 @2.15

19:30 Σοσιεδάδ - Χετάφε -> Goal/Goal @1.90

22:00 Μαρσέιγ - Λυών -> 1 @2.10

Goal Tips

Ντέρμπι - Κάρντιφ (18/03, 14:00): Η Ντέρμπι σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία το τελευταίο χρονικό διάστημα, προέρχεται από 4/5 Goal/Goal, ενώ και η Κάρντιφ κυμαίνεται στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς προέρχεται από τρία σερί αμφίσκορα. Προφανής επιλογή, λοιπόν, το G/G σε απόδοση 1.87.

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν (18/03, 14:00): Η Παρί είναι μια ομάδα που αρέσκεται να οδηγεί τα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ, μετράει 15 Over 2.5 στα 17 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και κόντρα στη Νις δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και θα το κρατήσουμε.

Ντόρτμουντ - Ανόβερο (18/03, 14:30): Η Ντόρτμουντ τα καταφέρνει περίφημα όσον αφορά το σκοράρισμα, αμυντικά όμως συνεχίζει να παρουσιάζει πολλά κενά. Προέρχεται από πέντε σερί Goal/Goal, ένα σημείο που θα κρατήσουμε και σήμερα σε απόδοση 1.70.

Σεντ Ετιέν - Γκινγκάμπ (18/03, 18:00): Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ πολύ εύκολα, με τη Σεντ Ετιέν να μετρά 4/5 αμφίσκορα (που συνοδεύτηκαν με ισοπαλία), ενώ η Γκινγκάμπ προέρχεται από 3/4 Goal/Goal. Επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G σε απόδοση 2.00.

Seri Tips

Μετς - Ναντ (18/03, 16:00): Η Μετς βρίσκεται στην τελευταία θέση, όντας στο -9 από τη σωτηρία της, μετράει δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και η σαφώς ποιοτικότερη Ναντ έχει την ευκαιρία να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό σε απόδοση 2.30.

Κολωνία - Λεβερκούζεν (18/03, 16:30): Αρκετά ανεβασμένη είναι η Λεβερκούζεν, μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ παραμένει αήττητη στις 11 τελευταίες εξόδους της, μετρώντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το διπλό δίνεται σε απόδοση 1.80 και αξίζει να βρίσκεται στις επιλογές μας.

Τσβόλε - Φέγενορντ (18/03, 17:45): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τσβόλε, καθώς μετράει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Φέγενορντ, από την άλλη, θέλει τη νίκη ώστε να προσπεράσει την Ουτρέχτη, έτσι θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.70.

Head 2 Head

Ίνγκολσταντ - Διναμό Δρέσδης (18/03, 14:30): Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο στο παρελθόν και σε τέσσερις περιπτώσεις μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Θα ακολουθήσουμε την παράδοση, λοιπόν, επιλέγοντας το Χ σε απόδοση 3.65.

Βερόνα - Αταλάντα (18/03, 16:00): Η Βερόνα έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς, καθώς δίνει σκληρή μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία, σε μια σειρά εννέα εντός έδρας αναμετρήσεων με την Αταλάντα έχει ρεκόρ 6-1-2 και θα τη στηρίξουμε και σήμερα, επιλέγοντας το 1Χ σε απόδοση 2.55.

Μίλαν - Κιέβο (18/03, 16:00): Εξαιρετική είναι η παράδοση που έχει «χτίσει» η Μίλαν κόντρα στην Κιέβο στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 15 αγώνων μετράει 13(!) νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο άσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 1.45 και θα τον κρατήσουμε.