Δεν πείθεται και εισηγείται ποδοσφαιρικό Grexit o Χούμπελ - Free Sunday
Δεν πείθεται και εισηγείται ποδοσφαιρικό Grexit o Χούμπελ
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γραμμένος, ο υφυπουργός Κ. Βασιλειάδης και ο εκπρόσωπος της FIFA Χ. Χούμπελ

Δεν πείθεται και εισηγείται ποδοσφαιρικό Grexit o Χούμπελ

Στο προσκήνιο παραμένει το ενδεχόμενο του ποδοσφαιρικού Grexit, καθώς αυτό είναι πολύ πιθανό να εισηγηθεί ο αξιωματούχος της FIFA Αυστριακός Χέρμπερτ Χούμπελ, πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ.

Χθες και σήμερα κ. Χούμπελ είχε συναντήσεις, στην Αυστρία, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, όπου φέρεται να του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως δεν έχουν επιβληθεί ακόμη οι ποινές για τα γεγονότα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και την εισβολή του οπλισμένου Ιβάν Σαββίδη και πως παρ’ ότι οι ΠΑΕ υπέγραψαν το έγγραφο με τους όρους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, κάθε άλλο παρά έπεσαν οι μεταξύ τους τόνοι, όπως φάνηκε και από την χαμηλού επιπέδου έως χυδαία σύγκρουση στο ΔΣ της Super League μεταξύ του εκπροσώπου του Ολυμπιακού κ. Καραπαππά και του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ κ. Μάκη Γκαγκάτση.

Από την άλλη πλευρά, και τι να απαντήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ στον κ. Χούμπελ για την καθυστέρηση στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ότι το θέμα είναι… τεχνικό και ότι δεν μπορούν να ανακοινωθούν οι ποινές μέχρι να επιστρέψει ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη, όπου δίνει το «παρών» στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας;

Θα ακολουθήσει συνάντηση του προεδρείου της ΕΠΟ με την Super League, στην οποία ο Βαγγέλης Γραμμένος θα μεταφέρει όσα του είπε ο Χέρμπερτ Χούμπελ, ο οποίος όπως φαίνεται στην έκθεση που θα αποστείλει στους προϊσταμένους του στην FIFA αναφορικά με την κατάσταση θα προτείνει ποδοσφαιρικό Grexit, πιθανώς με αναστολή εφαρμογής της απόφασης.