Μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, 1-1 στη Λιβαδειά - Free Sunday
Μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, 1-1 στη Λιβαδειά

Μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, 1-1 στη Λιβαδειά

Ούτε για μία αγωνιστική δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση, στην οποία τον έφεραν οι δικαστικές αποφάσεις, ο Ολυμπιακός, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό, μετά από μέτρια εμφάνιση.

Η διακοπή προφανώς και είχε επηρεάσει τις δύο ομάδες, ωστόσο αυτό βόλευε περισσότερο τον Λεβαδειακό, ο οποίος είχε οχυρωθεί στην άμυνά του και μάλιστα βρήκε και γκολ μόλις στο 4’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο ο Μποτία έχασε τον Νιας και εκείνος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δεν μπορούσε να αναπτυχθεί γρήγορα, του έλειπε γενικά η ταχύτητα και είχε σε καλή μέρα μόνο τον Ελαμπντελαουί και τον Κούτρη, ο Λεβαδειακός -που είχε και τεράστια ευκαιρία με τον Σαβαντογκό στο 23’- κράτησε με άνεση το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο παρ’ ότι η μπάλα ήταν διαρκώς στα πόδια παικτών του Ολυμπιακού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Φορτούνη στη θέση του Μάριν και τη διάταξη να γυρίζει σε 4-3-3 από τον Γκαρθία. Μέχρι να πάρει τα μέτρα του αντιπάλου του ο Λεβαδειακός ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στην ισοφάριση, στο 49’, όταν η μπάλα κατέληξε στον Κούτρη στα αριστερά, ο οποίος έκανε εξαιρετική σέντρα για τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε πολύ περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι οι φάσεις έβγαιναν με δυσκολία, ενώ στο 71’ ο Επασί απέτρεψε εντυπωσιακά τον Ανσαριφάρντ από το να σκοράρει και δεύτερη φορά, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ελαμπντελαουί έκανε το δύσκολο, να προλάβει την μπάλα από τρομερή κούρσα, αλλά απέτυχε στο εύκολότερο, να νικήσει από πολύ κοντά τον Επασί, με συνέπεια το 1-1 να διατηρηθεί μέχρι τέλους.

Δύσκολο διαγράφεται πλέον το μέλλον του Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό, όχι μόνο για μετά το καλοκαίρι, αλλά και πριν το τέλος της φετινής σεζόν.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλεού, Ζοάο Φαβάρο, Ντιόγκο, Νιάς, Μητρόπουλος (90+2' Καραχάλιος), Σαβαντογκό (69' Καλτσάς), Σουμπίνιο (68' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (65' Σεμπά), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς (86' Τζούρτζεβιτς), Οτζίτζα, Ανσαριφάρντ.