Από Δευτέρα η οριστική απόφαση για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ... - Free Sunday
Από Δευτέρα η οριστική απόφαση για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ...

Από Δευτέρα η οριστική απόφαση για το ΠΑΟΚ- ΑΕΚ...

Προθεσμία στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα για τον αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ έδωσε χθες η Επιτροπή Εφέσεων, η οποία εξετάζει την έφεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αυτό σημαίνει ότι η βαθμολογία παραμένει ίδια μέχρι και την επόμενη αγωνιστική.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας το οποίο διαψεύδει το «κλίμα τρομοκρατίας» καθώς δείχνει τον διαιτητή του ντέρμπι, Γιώργο Κομίνη να αποφασίζει εν πλήρη ηρεμία την επανέναρξη του αγώνα και τον Βασίλη Δημητριάδη να αρνείται, για λογαριασμό της ΑΕΚ, να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της στο γήπεδο.

Νωρίτερα, στο βίντεο και με το ρολόι από την κάμερα να δείχνει «22.05» ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι αυτός που ενημερώνει τον κ. Λυσσάνδρου για τη φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο, με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ να είναι αυτός που με τη σειρά του πηγαίνει προς τα αποδυτήρια και ενημερώνει σχετικά τον Κομίνη, κάτι το οποίο έχει αναγραφεί και στο φ.α.

Η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, αποκάλυψε ότι στο βίντεο φαίνεται ο ένοπλος Ιβάν Σαββίδης να κυνηγάει τον διαιτητή Κομίνη και στα αποδυτήρια της Τούμπας και εξέφρασε την πεποίθηση της ότι το βίντεο δεν ανατρέπει κάτι από όσα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή για την εισβολή Σαββίδη με όπλο και μπράβους.

Στο βίντεο φαίνεται ο κ.Σαββίδης να προσπαθεί να προλάβει τον Κομίνη έξω από τα αποδυτήρια του, πλησιάζοντας τον σε απόσταση αναπνοής για να του πει κάτι. Η πόρτα των διαιτητών κλείνει αλλά ο Σαββίδης κάνει ακόμη μία προσπάθεια να πλησιάσει και στη συνέχεια αποχωρεί.

Σε άλλο βίντεο που προσκόμισε η ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνονται οι κύριοι Λυσάνδρου και Κομίνης να μιλάνε και να μπαίνουν τέσσερις φορές στα αποδυτήρια των διαιτητών. Μία ώρα μετά, στο βίντεο φαίνεται ο Κομίνης να βγαίνει από τα αποδυτήρια του με τη σφυρίχτρα στο στόμα και δεν προκύπτει από την εικόνα ότι έχει σφυρίξει, όπως υποστήριζε ο ΠΑΟΚ, για να βγουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παραμένουν στο χώρο και κανείς δεν βγαίνει στο γήπεδο, με τον Μαουρίτσιο κάποια στιγμή να λέει κάτι προς τον διαιτητή, ο οποίος επέστρεψε στα αποδυτήρια του.

Όπως λένε από την ΑΕΚ, η μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως το ματς δεν διακόπηκε για όσα έγιναν στα αποδυτήρια αλλά λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο, μπράβους και κίνηση προς το μέρος του Κομίνη, τον οποίο απείλησε και ο Μίχελ.