Άνετο 3-1 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στην Τούμπα - Free Sunday
Άνετο 3-1 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στην Τούμπα

Άνετο 3-1 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στην Τούμπα

Μετά το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην -κεκλεισμένων των θυρών- Τούμπα ακολούθησε… παρέλαση των παικτών του, που κέρδισαν χωρίς πρόβλημα τον Πανιώνιο με 3-1.

Όλα έγιναν πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ στο 2’, όταν ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σάχοβ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κότνικ για να κάνει το 1-0 εξ επαφής. Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο πρώτο 20λεπτο, αναπτυσσόμενος κυρίως από αριστερά με Βιεϊρίνια και Μακ, και έφτασε στο 2-0 στο 15’ με τον Ελ Καντουρί, ο οποίος… γιόρτασε με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα την επιστροφή του στο βασικό σχήμα. Με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο γκολ και πέντε ευκαιρίες στο πρώτο 25λεπτο, ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια.

Το καλύτερο διάστημα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση ήταν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν προσπάθησε να βρει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αντ’ αυτού όμως είχαμε τους πρόωρους τίτλους τέλους, όταν ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 3-0 στο 66’ με τον Πρίγιοβιτς μετά από εξαιρετική οργανωμένη επίθεση και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, με τον Μακ να δίνει την ασίστ, τη δεύτερή του στο παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος μείωσε με πολύ ωραίο σουτ του Ντουρμισάι στο 77’, αλλά μέχρι εκεί, ο ΠΑΟΚ έφτασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην 11η νίκη του στην Τούμπα.  

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (74’ Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάχοβ, Κάμπος (85’ Λημνιός), Ελ Καντουρί (79’ Μουλέν), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (68’ Οικονομίδης), Σαββίδης (56’ Μακρύλλος), Μασούρας (73’ Μπραχίμι), Ντουρμισάι.