«Να καεί η π... η Βουλή» από τον βουλευτή του... ΠΑΟΚ Άρη Φωκά στο συλλαλητήριο - Free Sunday
«Να καεί η π... η Βουλή» από τον βουλευτή του... ΠΑΟΚ Άρη Φωκά στο συλλαλητήριο

«Να καεί η π... η Βουλή» από τον βουλευτή του... ΠΑΟΚ Άρη Φωκά στο συλλαλητήριο

Περίπου 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Καμάρα για να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, μαζί με εκπροσώπους των διαφόρων τμημάτων του ΠΑΟΚ και αθλητές του συλλόγου, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο βουλευτής της Ένωσης Κέντρου Φωκάς.

Στην εξέδρα που είχε στηθεί τον τόνο έδινε το πανό «Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», ενώ ακολούθησε πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνες τον κεκλεισμένων των θυρών αγώνα με τον Πανιώνιο.

4431107

4430779

Όλα κινήθηκαν σε μάλλον αναμενόμενα πλαίσια, μέχρι να ανεβεί στην εξέδρα για να απευθυνθεί στους οπαδούς ο βουλευτής της Ένωσης Κέντρου Άρης Φωκάς. Είναι ο ίδιος που μέσα στην Βουλή είχε υποστηρίξει πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν οπλοφορούσε όταν εισέβαλλε στο γήπεδο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Και αποδείχτηκε πως τελικά… και λίγα είπε σε σχέση με αυτά που πιστεύει, καθώς ενώπιων των οπαδών του ΠΑΟΚ ξανοίχτηκε περισσότερο.

Ανέβηκε στο βήμα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τραγουδούν «να καεί, να καεί, η πουτ… η Βουλή», είπε κι αυτός το σύνθημα, τους παρότρυνε και να το φωνάξουν δυνατότερα. Συνέχισε λέγοντας «φέτος, ή εμείς θα το πάρουμε ή κανείς», μίλησε για το «ΠΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό, εμείς θα το διαλύσουμε» και για το γεγονός πως «ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι η αφορμή για να γκρεμίσουμε το κατεστημένο της Αθήνας, που δεν είναι μόνο στον αθλητισμό είναι και στην πολιτική» και διάφορα άλλα.

Άρης Φωκάς, βουλευτής… ΠΑΟΚ. Απολαύστε τον.