Παραμέρισε τα προβλήματα του και νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός - Free Sunday
Παραμέρισε τα προβλήματα του και νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Παραμέρισε τα προβλήματα του και νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Μπορεί ο αντίπαλος να ήταν αδιάφορος αλλά και πάλι η νίκη με 1-0 του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου στη Λεωφόρου αποτελεί παράσημο για τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του, καθώς κατάφεραν να παραμερίσουν για 90 λεπτά τα προβλήματα και την αβεβαιότητα για το μέλλον τους, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να νικήσουν.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό, είχε κάποιες ευκαιρίες και οργανωμένο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο Μπρούνο νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Βλαχοδήμο, ο Μουνιέ νικήθηκε από κοντά από τον Γιαννιώτη και στο 39’ ο Δώνης βρέθηκε σε εξαιρετική θέση αλλά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα και έψαξε το γκολ, ο Παναθηναϊκός όμως ήταν εκείνος που σκόραρε, όταν στο 58’, στην πρώτη του οργανωμένη επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαντσόν έκανε πέναλτι στον Κουρμπέλη, με τον Μουνιέ να εκτελεί εύστοχα για το 1-0.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός προσπάθησε και κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμά του, αφού και ο Βλαχοδήμος απέκρουσε οριακά την κεφαλιά του Ντάουντα από εκτέλεση κόρνερ στο 78’. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε στο 81’ ο Μυστακίδης, όταν βούτηξε για να κερδίσει πέναλτι, καταφέρνοντας να μείνει στον αγωνιστικό χώρο μόλις για 17 λεπτά.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Κάτσε (75' Μολίνς), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (84' Στάικος), Λουτσιάνο (64' Μυστακίδης), Δώνης.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Σάκιτς, Γιαννούλης, Μπουσούλαζιτς (80' Κωστόπουλος), Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ντιγκινί, Μάντσον, Βασιλακάκης (62' Ούμπιδες), Ουάρντα, Μπρούνο (62' Ντάουντα).