Μοιρασιά στο Αγρίνιο - Free Sunday
Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον κι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το κουπόνι εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Εμείς θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Νορβηγία και συγκεκριμένα με τα πρωταθλήματα της Superleague, της Premier League, της Serie A, της Primeira Liga και της Eliteserien.

Βολεύει η ισοπαλία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 πόντους, απέχουν πολύ τόσο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όσο κι από την επικίνδυνη ζώνη, έτσι στα τρία εναπομείναντα ματς δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο, κάνοντας περισσότερο αγγαρεία. Η Λαμία από την πλευρά της είναι στη 14η θέση με 26 βαθμούς όντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της μετρώντας μια νίκη και τρεις ισοπαλίες και σε περίπτωση που πάρει βαθμό ή βαθμούς και σήμερα, τότε θα εξασφαλιστεί οριστικά και αμετάκλητα. Ο Παναιτωλικός δεν θα ανεβάσει ρυθμούς στο ματς, η Λαμία δεν έχει λόγο να κάνει κάτι τέτοιο, έτσι περιμένουμε ένα παιχνίδι με αργό τέμπο και λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 2.80 και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.

Αμφίσκορο στο Στόουκ

Συνεχίζουμε με αγγλική Premier League και την αναμέτρηση Στόουκ – Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 28 βαθμούς όντας στο -5 από τη σωτηρία τους, μετρούν δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και ο κυριότερος λόγος για την κακή πορεία τους είναι η ασταθής αμυντική λειτουργία τους, καθώς επιθετικά βρίσκουν τακτικά το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Μπέρνλι από την πλευρά της μετράει πέντε σερί νίκες (δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα με την Τσέλσι την Πέμπτη) έχοντας δεχτεί γκολ στις τέσσερις από αυτές, δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, έτσι αναμένεται να δώσει γρήγορο ρυθμό στο ματς, μένοντας μακριά από σκοπιμότητες. Το σενάριο του να σημειώσουν τουλάχιστον από ένα τέρμα οι δυο ομάδες φαντάζει πολύ πιθανό, έτσι θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 2.05.

Περνάμε στην ιταλική Serie A και την κόντρα της Κιέβο με την Ίντερ. Η Κιέβο βρίσκεται στη 16η θέση με 31 βαθμούς όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει ανεβάσει “στροφές” τελευταία έχοντας ρεκόρ 1-3-1 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της και στα πέντε εναπομείναντα ματς καλείται να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα ώστε να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Η Ίντερ από την άλλη μετράει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μακριά από την έδρα της είναι κάκιστη έχοντας κερδίσει μόλις σε μια από τις 10 εξόδους της και περιμένουμε να συναντήσει και πάλι προβλήματα. Έδρα και ένστικτο επιβίωσης μας οδηγούν στην επιλογή του Κιέβο +1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από εκεί και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες από το πρωταθλήματα της Primeira Liga και της Eliteserien. Συγκεκριμένα, από την Α' Πορτογαλίας θα κρατήσουμε τον άσσο στο παιχνίδι Μορεϊρένσε – Ρίο Άβε σε απόδοση 2.50, ενώ από την Α' Νορβηγίας θα πάμε με το 2DNB στο παιχνίδι Βαλερένγκα - Μόλντε σε απόδοση 2.00.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

22/04

15:30 1982 Στόουκ - Μπέρνλι -> Goal/Goal @ 2.05

16:00 1986 Κιέβο - Ίντερ -> Κιέβο +1 (Ασιατικό) @1.95

19:00 2040 Παναιτωλικός - Λαμία -> X @2.80

20:00 2064 Μορεϊρένσε - Ρίο Άβε -> 1 @2.50

21:00 2070 Βαλερένγκα - Μόλντε -> 2 (DNB) @2.00

Goal Tips

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (22/04, 15:30): Η Άρσεναλ οδηγεί σχεδόν όλα τα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ, προέρχεται από 12/13 Over 2,5, κι αυτό είναι το σημείο που θα κρατήσουμε και κόντρα στη Γουέστ Χαμ, σε απόδοση 1.50.

Νις – Μονπελιέ (22/04, 16:00): Η Νις σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, προερχόμενη από 5/6 Goal/Goal. Το σενάριο του να σημειώσει και να δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα και κόντρα στη Μονπελιέ φαντάζει αρκετά πιθανό, έτσι θα επιλέξουμε το αμφίσκορο σε απόδοση 2.00.

Σεντ Ετιέν – Τρουά (22/04, 18:00): Η Σεντ Ετιέν συνηθίζει να δίνει αργό ρυθμό στα παιχνίδια της και να τα κρατάει σε χαμηλό σκορ, μετρώντας τέσσερα Under 2,5 στα πέντε πιο πρόσφατα. Κόνταρ στην Τρουά περιμένουμε και πάλι “μετρημένα” γκολ, έτσι θα επιλέξουμε το Under 2,5 σε απόδοση 1.88.

Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσο (22/04, 18:30): Από πέντε σερί Over 2,5 προέρχεται η Σίτι και απέναντι στη Σουόνσι δύσκολα θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ. Επομένως, θα κρατήσουμε το Over 2,5 κι από αυτό το παιχνίδι, σε απόδοση 1.40.

Σερί Tips

Άουγκσμπουργκ – Μάιντς (22/04, 16:30): Η Άουγκσμπουργκ προέρχεται από τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες κι από τη στιγμή όπου η Μάιντς “καίγεται” για τη νίκη, αξίζει να ρισκάρουμε στο διπλό σε απόδοση 3.40.

Κολωνία – Σάλκε (22/04, 19:00): Η Σάλκε μετράει επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στην ουραγό, Κολωνία, έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.02 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν (22/04, 22:00): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Παρί μετράει έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Μπορντό δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες. Επιλέγουμε το διπλό λοιπόν σε απόδοση 1.50.

Head 2 Head

Ρέιντζερς – Χαρτς (22/04, 14:30): Η Ρέιντζερς έχει πάρει ξεκάθαρα τον 'αέρα” της Χαρτς, καθώς σε μια σειρά 44 αγώνων στο συγκεκριμένο γήπεδο μετράει 32 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες. Ο άσσος στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και θα τον “τιμήσουμε”.

Λάτσιο – Σαμπντόρια (22/04, 16:00): Η Λάτσιο δείχνει να είναι το “αφεντικό” του συγκεκριμένου ζευγαριού, καθώς σε μια σειρά 20 αναμετρήσεων με αντίπαλο τη Σαμπντόρια σε αυτό το γήπεδο, το επί μέρους ρεκόρ είναι στο 14-5-1. Στη σημερινή αναμέτρηση οι “λατσιάλι” δίνονται σε απόδοση 1.35 και θα τους κρατήσουμε.

Γιουβέντους – Νάπολι (22/04, 21:45): Η συγκεκριμένη αναμέτρηση πιθανότατα θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή και η Γιουβέντους φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο κόντρα στη Νάπολι, καθώς σε 23 εντός έδρας αναμετρήσεις το ρεκόρ είναι 16-4-3. Η “μεγάλη κυρία” δίνεται στο εξαιρετικό 2.05 και δεν γίνεται να μείνει εκτός επιλογών.