Η (αδιάφορη) ΑΕΚ δεν κέρδισε, η Κέρκυρα υποβιβάστηκε - Free Sunday
Η (αδιάφορη) ΑΕΚ δεν κέρδισε, η Κέρκυρα υποβιβάστηκε

Η (αδιάφορη) ΑΕΚ δεν κέρδισε, η Κέρκυρα υποβιβάστηκε

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην Κέρκυρα για ένα παιχνίδι που είχε βαθμολογικό κίνητρο μόνο για τον γηπεδούχο, με την Κέρκυρα να μην καταφέρνει να φτάσει στη νίκη και να υποβιβάζεται και μαθηματικά.

Παρά τις 8 νέες παρουσίες στην ενδεκάδα, λόγω τιμωριών, τραυματισμών ή απλώς για λόγους ξεκούρασης, η ΑΕΚ είχε διαρκώς την μπάλα στα πόδια της και δεν απειλούνταν, ούτε όμως κατάφερε και να απειλήσει στο πρώτο ημίχρονο.

Σταδιακά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε πραγματικά απειλητική, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το γκολ που θα άλλαζε το 0-0, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με ήρωα της Κέρκυρας τον τερματοφύλακά της Κουτζαβασίλη.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Αναστασίου, Παμλίδης (69' Μενσά), Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (67' Κόντος), Μυτίδης (90' Τουράμ).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο (77' Μάνταλος), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ (67' Μπακάκης), Αϊντάρεβιτς (60' Μπακασέτας), Λιβάγια, Γιακουμάκης.