Και «τεσσάρα» και... κράξιμο για τους «ερυθρόλευκους» παίκτες - Free Sunday
Και «τεσσάρα» και... κράξιμο για τους «ερυθρόλευκους» παίκτες

Και «τεσσάρα» και... κράξιμο για τους «ερυθρόλευκους» παίκτες

Λίγο… καθυστερημένα ξύπνησε ο Ολυμπιακός, που είχε όρεξη και ενέργεια κόντρα στον Παναιτωλικό και νίκησε με το ευρύ 4-0, στο τελευταίο του παιχνίδι για φέτος στο Καραϊσκάκη.

Ένα τελευταίο παιχνίδι σε δύσκολο για τους παίκτες κλίμα, αφού τα τρία πανό που αναρτήθηκαν (από τη στιγμή που κρίθηκε το παιχνίδι) στη Θύρα 7 ανέγραφαν: «Παίκτες ανάξιοι για τον Ολυμπιακό, λάθος που σας φέραμε να παίξετε εδώ», «παίκτες είστε για κλωτσιές, είστε εδώ για διακοπές» αλλά και «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Επιπλέον στο τέλος ακούστηκε το γνωστό σύνθημα «…βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω», ενώ οι παίκτες που εξαιρέθηκαν (και αποθεώθηκαν) ήταν οι Ανσαριφάρντ, Προτό. Στους δύο προστέθηκε στο τέλος και ο Μιραλάς, ενώ φυσικά αποθεώθηκαν και οι μικροί που έπαιξαν.  

4444902

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Χουτεσιώτης κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, όπως και ο Βρουσάι στην πρώτη του παρουσία στην ενδεκάδα στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει δοκάρι στο 8’ με τον Μοράρ και αμέσως μετά ευκαιρία με τον Ρόσα, όμως η συνέχεια ανήκε στον Ολυμπιακό. Στο 25’ ο Βρουσάι κατάφερε να ανοίξει την επίθεση ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους, η μπάλα πήγε στον Μιραλάς, ο οποίος την γύρισε εξαιρετικά την κατάλληλη στιγμή και ο Ρομαό με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Νέο ωραίο γύρισμα του Μιραλάς και 2-0 με ωραίο σουτ του Φορτούνη στο 34’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βρουσάι βρήκε με το τακουνάκι τον Χατζισαφί, ο οποίος σέντραρε και ο Ανσαριφάρντ έκανε το 3-0, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει τρία γκολ σε τέσσερις τελικές προσπάθειες.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ανσαριφάρντ έκανε και το 4-0 από ασίστ του Φορτούνη.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Ρομαό (58' Μαρτίνς), Φορτούνης, Μιραλάς (73' Βέργος), Ελαμπντελαουί (76' Ιγκόρ), Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Ανδρούτσος, Ένγκελς, Νικολάου, Βρουσάι.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους, Ρότσα (76' Βασιλούδης), Μπεχαράνο (66' Μπράβο), Τσοκάνης, Μοράρ, Ντίας (81' Βακράκος), Ρόσα, Μάζουρεκ, Μύγας.