Κερδίζει η Κιέβο, αμφίσκορο στο Λονδίνο - Free Sunday
Κερδίζει η Κιέβο, αμφίσκορο στο Λονδίνο

Κερδίζει η Κιέβο, αμφίσκορο στο Λονδίνο

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον κι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και οι μάχες ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες κορυφώνονται. Εμείς θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα και συγκεκριμένα με τα πρωταθλήματα της Serie A, της Premier League, της Ligue 1, της La Liga και της Superleague.

Επιτακτική ανάγκη η νίκη για την Κιέβο

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Κιέβο και Κροτόνε. Τα «ιπτάμενα γαϊδουράκια» βρίσκονται στη 18η θέση με 31 βαθμούς όντας στο -1 από τη σωτηρία τους, βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν οφείλουν να βρουν την αγωνιστική τους ταυτότητα, αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Η Κροτόνε, από την πλευρά της, είναι στη 15η θέση με 34 βαθμούς όντας στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο και την επικίνδυνη ζώνη, έχει ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, ωστόσο είναι μια ομάδα που βασίζεται κυρίως στην έδρα της, καθώς μακριά από αυτήν παρουσιάζει πολλές αδυναμίες τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Η Κιέβο έχει το πλεονέκτημα της έδρας σήμερα, έχει αρκετή εμπειρία από παιχνίδια παραμονής και πιστεύουμε πως, εύκολα ή δύσκολα, θα κάμψει την αντίσταση της Κροτόνε. Επομένως θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.35.

Σκοράρουν Τσέλσι και Λίβερπουλ

Συνεχίζουμε με αγγλική Premier League και το ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Οι «μπλε» βρίσκονται στην 5η θέση με 66 βαθμούς όντας στο -5 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League, διανύουν μία από τις χειρότερες σεζόν της πρόσφατης ιστορίας τους, ωστόσο τον τελευταίο μήνα έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους, μετρώντας μία ισοπαλία και τέσσερις σερί νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, είναι στην 3η θέση με 72 βαθμούς, είναι πιο «καυτή» από ποτέ σκοράροντας κατά ριπάς στα περισσότερα από τα παιχνίδια της, ενώ θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Περιμένουμε ένα χορταστικό ματς με γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και την αναμέτρηση Ρεν - Στρασβούργο. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Ρεν βρίσκεται στην 6η θέση μη μπορώντας να «πιάσει» τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ το Στρασβούργο είναι στη 16η θέση με 35 βαθμούς όντας μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ρεν μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο κίνητρο στο σημερινό ματς, ωστόσο είναι μια ομάδα που σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και κόντρα στο ντεφορμέ Στρασβούργο, που δύσκολα θα ακολουθήσει στον ρυθμό και στο σκορ. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.80 και θα μπει στις επιλογές μας.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της La Liga και της Superleague. Συγκεκριμένα, από την Α΄ Ισπανίας θα κρατήσουμε το Over 1.5 ημίχρονο στο παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 2.10, ενώ από την Ελλάδα θα πάμε με το διπλό στο παιχνίδι Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης σε απόδοση 1.84.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

06/05

16:00 Κιέβο - Κροτόνε -> 1 @2.35

18:00 Ρεν - Στρασβούργο -> 1 @1.80

18:30 Τσέλσι - Λίβερπουλ -> Goal/Goal @1.70

19:00 Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης -> 2 @1.84

21:45 Μπαρτσελόνα - Ρεάλ -> Over 1.5 Ημ. @2.10

Goal Tips

Μάντσεστερ Σίτι - Χάντερσφιλντ (06/05, 15:30): Η Σίτι οδηγεί όλα τα παιχνίδια της σε πολύ υψηλά σκορ, με το Over 3.5 να έχει επαληθευτεί στα 4/5 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Κόντρα στη Χάντερσφιλντ δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό, επιλέγουμε το Over 3.5 σε απόδοση 1.85.

Λυών - Τρουά (06/05, 17:30): Αμφότερες οδηγούν τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ, με τη Λυών να προέρχεται από 5/7 Over 2.5 και την Τρουά να προέρχεται από τέσσερα συνεχόμενα Over 2.5. Θα ακολουθήσουμε τον ρυθμό των δύο ομάδων και θα πάμε και σήμερα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.40.

Ντιζόν - Γκινγκάμπ (06/05, 18:00): Οκτώ Over 2.5 στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει η Γκινγκάμπ και κόντρα στην αδύναμη αμυντικά Ντιζόν περιμένουμε ακόμη ένα ματς με υψηλό σκορ. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.75 και θα το «τιμήσουμε».

Άρσεναλ - Μπέρνλι (06/05, 18:30): Η Άρσεναλ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, προέρχεται από επτά συνεχόμενα Goal/Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ένα σημείο που περιμένουμε να επαληθευτεί και σήμερα. Επομένως κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Seri Tips

Ουντινέζε - Ίντερ (06/05, 13:30): Η Ουντινέζε παραπαίει εδώ και καιρό, καθώς μετράει μία ισοπαλία και 11 ήττες στα 12 τελευταία παιχνίδια της. Περιμένουμε από την Ίντερ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας, έτσι θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1.60.

Σεντ Ετιέν - Μπορντό (06/05, 16:00): Η Σεντ Ετιέν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στην Μπορντό έχει και πάλι τον πρώτο λόγο, έτσι θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.10.

Κάλιαρι - Ρόμα (06/05, 21:45): Η Ρόμα είναι ανεβασμένη, προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στην Κάλιαρι αναμένεται να διευρύνει το σερί της. Το διπλό δίνεται σε απόδοση 1.45 και θα μπει στις επιλογές μας.

Head 2 Head

Χαρτς - Σέλτικ (06/05, 16:00): Εξαιρετική είναι η παράδοση της Σέλτικ στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 47 αγώνων το επιμέρους ρεκόρ είναι 10-7-30 (!). Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.40 και θα το κρατήσουμε.

Λάτσιο - Αταλάντα (06/05, 16:00): Πελατειακές σχέσεις έχει αποκτήσει η Λάτσιο με την Αταλάντα, καθώς σε μια σειρά 19 αγώνων το επιμέρους ρεκόρ είναι 14-2-3 υπέρ των «λατσιάλι». Ο άσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 2.02 και αξίζει το ρίσκο.

Ναντ - Μονπελιέ (06/05, 18:00): Εξαιρετική είναι η παράδοση της Ναντ κόντρα στη Μονπελιέ, καθώς σε 15 εντός έδρας αναμετρήσεις μετράει 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Θα επιλέξουμε τον άσο και στο σημερινό παιχνίδι, σε απόδοση 2.35.