Ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός - Μαρινάκης: «Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη» - Free Sunday
Ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός - Μαρινάκης: «Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη»

Ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός - Μαρινάκης: «Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη»

O Ολυμπιακός πήγε για… τουρισμό στα Γιάννενα την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ηττήθηκε με 3-0 από τον ΠΑΣ και εξόργισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα λόγια του, όπως μεταφέρθηκαν στην ομάδα και στα ΜΜΕ, ήταν τα εξής: «Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος. Φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω».

Μετά και από αυτό αναμένεται ένα τουλάχιστον ενδιαφέρον καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Στους Ζωσιμάδες, ο Ολυμπιακός παρά το καλό του ξεκίνημα στη συνέχεια δεν είχε καμία όρεξη να… χορέψει στη βροχή στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ήταν υποτονικός, με προβλήματα σε άμυνα και επίθεση και δικαίως ο ΠΑΣ έφτασε στην ευρεία νίκη του.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς φάσεις και γκολ. Αντιθέτως, το δεύτερο ημίχρονο είχε γκολ, καθώς στο 54’ ο Τζημόπουλος άνοιξε το σκορ από εκτέλεση κόρνερ και αφού πρώτα ξέφυγε από τον Ένγκελς, ενώ στο 61’ από τη σέντρα του Νικολιά ο Κόντε εκτέλεσε ιδανικά για το 2-0.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Βιντάλ έκανε και το 3-0 από κοντά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντόλοβατς, Τζημόπουλος (83' Μπέριος), Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Νικολιάς (89' Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83' Βιντάλ), Κόντε.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Ιγκόρ, Ένγκελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος), Ανσαριφάρντ.