Κερδίζει η Τσέλσι - Free Sunday
Κερδίζει η Τσέλσι

Κερδίζει η Τσέλσι

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Διανύουμε μία από τις τελευταίες εβδομάδες με πλούσια δράση στα «μεγάλα» πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς αυτά ολοκληρώνονται σιγά σιγά, με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στα μέσα Ιουνίου, να πλησιάζει. Το πρόγραμμα είναι αρκετά ενδιαφέρον από στοιχηματικής άποψης, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε προτάσεις, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Σουόνσι - Στόουκ. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι είναι μονόπλευρο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη… αποχαιρετήσει και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ. Από την άλλη πλευρά, οι «κύκνοι», αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία, οφείλουν να κερδίσουν σήμερα και θα περιμένουν τα υπόλοιπα αποτέλεσμα για να μάθουν αν ο στόχος τους θα επιτευχθεί, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο. Ξεκάθαρο, επομένως, το κίνητρο, αυτό είναι στην πλευρά της Σουόνσι και θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.70. Παραμένουμε στην Αγγλία, με το επόμενο ματς που μπαίνει στο «ραντάρ» να είναι το Νιούκαστλ - Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν με σχετική άνεση την παραμονή τους στην κατηγορία, φιγουράρουν στο μέσο της κατάταξης και σίγουρα θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, απέναντί τους βρίσκουν την Τσέλσι, η οποία διατηρεί κάποιες ελπίδες για να τερματίσει στην 4η θέση, η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, και θα τις κυνηγήσει μέχρι τέλους. Χρειάζονται περισσότερο τους βαθμούς οι «μπλε», διαθέτουν καλύτερο σύνολο και αξίζει να τους στηρίξουμε, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1.60.

Προβάδισμα η Χιμπέρνιαν

Από την Αγγλία μεταφερόμαστε στη Σκοτία και την αναμέτρηση Χιμπέρνιαν - Ρέιντζερς. Για τους φιλοξενούμενους, όλα έχουν κριθεί, καθώς, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα σήμερα, θα αγωνιστούν στο Γιουρόπα Λιγκ τη νέα σεζόν, καθώς είναι στο +3 και έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Χιμπέρνιαν, η οποία είναι απίθανο να καλυφθεί σήμερα (+26 έναντι +16). Η Ρέιντζερς, παράλληλα, δεν πείθει τελευταία μακριά από το γήπεδό της και στις τρεις τελευταίες «εξόδους» της μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ οι Χιμπς μπροστά στο κοινό τους μετρούν επτά διαδοχικές νίκες. Μπορούν να πάρουν μία ακόμη σήμερα, θα επιλέξουμε τον άσο με την κάλυψη του Draw No Bet προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο. 1 DNB, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Η επόμενη «στάση» γίνεται στην Ιταλία και τον αγώνα Κροτόνε - Λάτσιο. Προτελευταία αγωνιστική στη Serie A, αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να παραμείνουν στην κατηγορία, οι δε φιλοξενούμενοι προκειμένου να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα. Και οι δύο αντίπαλοι αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράρουν με άνεση και δημιουργούν φάσεις, κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Θα πάμε, επομένως, με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.70. Ολοκληρώνουμε με Β΄ Γερμανίας και τον αγώνα Χάιντενχαϊμ - Γκρόιτερ Φιρτ. Πρόκειται για δύο από τις ομάδες που εμπλέκονται στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία, στο 1.65 βρίσκουμε το Goal/Goal και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Με τις πέντε παραπάνω προτάσεις θα πορευτούμε αυτή την εβδομάδα, καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

13/05

14:30 Χιμπέρνιαν - Ρέιντζερς -> 1DNB @ 1.80

16:00 Κροτόνε - Λάτσιο -> Over 2.5 @1.70

16:30 Χάιντενχαϊμ - Γκρόιτερ Φιρτ -> Goal/Goal @ 1.65

17:00 Νιούκαστλ - Τσέλσι -> 2 @ 1.60

17:00 Σουόνσι - Στόουκ -> 1 @ 1.70

Goal Tips

*Τορίνο - Σπαλ (13/05, 16:00): Αρκετά «σφιχτή» είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σπαλ, με το No Goal να έχει εμφανιστεί στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή της, δεν αναμένεται αλλαγή προσέγγισης, έτσι θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 2.35.

*Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Μπρομ (13/05, 17:00): Η Κρίσταλ Πάλας συνηθίζει να οδηγεί τα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ, με το Over 2.5 να έχει επαληθευτεί στα 7/9 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε ανεξαρτήτως έδρας. Θα επιλέξουμε και σήμερα το Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

*Χάντερσφιλντ - Άρσεναλ (13/05, 17:00): Η Χάντερσφιλντ σκοράρει και δέχεται γκολ με ιδιαίτερη δυσκολία και είναι χαρακτηριστικό ότι προέρχεται από 7/8 No Goal. Θα εμπιστευτούμε και σήμερα την αμυντική της ταυτότητα, επιλέγοντας το No Goal σε απόδοση 2.22.

Seri Tips

*Φιορεντίνα - Κάλιαρι (13/05, 16:00): Η Κάλιαρι παραπαίει το τελευταίο δίμηνο, καθώς μετράει έξι ήττες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Κόντρα στη Φιορεντίνα έχει και πάλι δύσκολη αποστολή, ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και θα μπει στις επιλογές μας.

*Εσπανιόλ - Μάλαγα (13/05, 17:15): Η Μάλαγα παραπαίει από την αρχή της σεζόν, έχει γνωρίσει πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην ανεβασμένη Εσπανιόλ αναμένεται να επεκταθεί αυτό το αρνητικό σερί. Κρατάμε τον άσο, λοιπόν, σε απόδοση 1.70.

*Ρόμα - Γιουβέντους (13/05, 21:45): Από τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται η Ρόμα, η οποία ψάχνει ακόμη τρεις βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο άσος κόντρα στη Γιουβέντους δίνεται σε απόδοση 2.25 και αξίζει το ρίσκο.

H2H

*Κρουζέιρο - Σπορτ Ρεσίφε (13/05, 17:00): Πελατειακές σχέσεις έχει «χτίσει» η Κρουζέιρο με αντίπαλο τη Σπορτ Ρεσίφε, καθώς σε εννέα εντός έδρας ματς το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 8-0-1. Δεν περιμένουμε αλλαγή σκηνικού σήμερα, θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.40.

*Λέγκια Βαρσοβίας - Βίσλα Πλοκ (13/05, 19:00): Εξαιρετική είναι η παράδοση της Λέγκια κόντρα στη Βίσλα Πλοκ, καθώς σε 24 εντός έδρας αναμετρήσεις μετράει 18 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ο άσος σήμερα δίνεται σε απόδοση 1.60 και θα τον «τιμήσουμε».

*Φεϊρένσε - Εστορίλ (13/05, 20:00): Η Φεϊρένσε φαίνεται να είναι το απόλυτο «αφεντικό» στα εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο την Εστορίλ, καθώς σε μια σειρά 10 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι 7-3-0. Σήμερα «καίγεται» για τη νίκη και θα την εμπιστευτούμε σε απόδοση 2.08.