Ανάμεσα στον Πέλκα και στον Φορτούνη η Μπεσίκτας - Free Sunday
Ανάμεσα στον Πέλκα και στον Φορτούνη η Μπεσίκτας
Ο Πέλκας αντικαθιστά τον Φορτούνη σε αγώνα της Εθνικής ομάδας.

Ανάμεσα στον Πέλκα και στον Φορτούνη η Μπεσίκτας

Στον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού στρέφεται η τουρκική Μπεσίκτας μετά την απάντηση του ΠΑΟΚ για την κοστολόγηση του Δημήτρη Πέλκα.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο ΠΑΟΚ απάντησε στους Τούρκους, ότι θέλει 7 εκ. για τη μετεγγραφή του 24χρονου Πέλκα, αλλά το ποσό φάνηκε υψηλό στον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας ο οποίος το προηγούμενο Σάββατο παρακολούθησε τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ στην Αθήνα.

«Απέναντι στη πιθανότητα του διαζυγίου με τον Ταλίσκα, η Μπεσίκτας αναζητεί παίκτη για τη θέση «10». Ο πρώτος στη λίστα είναι ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Πέλκας, που παίζει στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ζήτησε για τον Πέλκα επτά εκατομμύρια ευρώ, η Μπεσίκτας βρίσκει ακριβό το παίκτη και κατευθύνεται σε άλλους υποψηφίους της λίστας. Ο Κωνσταντίνος Φορτούνης που παίζει στον Ολυμπιακό, έρχεται στην ατζέντα. Οι «αετοί» επιτάχυναν τη συζήτηση για τον 25χρονο μέσο, που έχει 11 γκολ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Μπεσίκτας είναι στην 4η θέση της τουρκικής σουπερλιγκ, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Europa League και με ελάχιστες ελπίδες να κερδίσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του champions league.