Κερδίζουν Έλφσμποργκ και Οντ - Free Sunday
Κερδίζουν Έλφσμποργκ και Οντ

Κερδίζουν Έλφσμποργκ και Οντ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον και αυτή την Κυριακή, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο τη θέση τους έχουν πάρει οι Σκανδιναβοί και οι Λατίνοι, δίνοντας άλλο «χρώμα» στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από Σουηδία, Νορβηγία, Βραζιλία, Ελβετία και Β΄ Ισπανίας.

Βγάζει αντίδραση η Έλφσμποργκ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α΄ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έλφσμποργκ και Τρέλεμποργκ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να «ψάχνονται» ακόμη μετά το πέρας των εννέα πρώτων αγωνιστικών, καθώς βρίσκονται στη 14η θέση, έχοντας μαζέψει μόλις έξι βαθμούς. Παρουσιάζουν σημάδια αστάθειας τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, εντός έδρας όμως η εικόνα της ομάδας βελτιώνεται αισθητά. Κόντρα στη 13η Τρέλεμποργκ έχει «χρυσή» ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες παίρνοντας βαθμούς και ψυχολογία και πιστεύουμε πως, εύκολα ή δύσκολα, το τρίποντο θα καταλήξει στην Έλφσμποργκ. Επομένως επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.90.

Δυνατή στην έδρα της η Οντ

Συνεχίζουμε με Α΄ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Οντ - Κρίστιανσουντ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε 9η και 10η θέση με 16 και 13 βαθμούς αντίστοιχα, αμφότερες είναι «καθαρά» ομάδες έδρας και ιδίως η Οντ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε φετινά εντός έδρας παιχνίδια της. Η Κρίστιανσουντ δεν αποτελεί φόβητρο σε καμία περίπτωση, πιστεύουμε πως η Οντ θα βρει τον τρόπο να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, ο άσος σε απόδοση 1.90 φαντάζει εξαιρετική περίπτωση και θα τον προσθέσουμε στις επιλογές μας.

Περνάμε στην Α΄ Βραζιλίας και την κόντρα της Ιντερνασιονάλ με την Κορίνθιανς. Σε αντίθετη τροχιά βρίσκονται οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς η Ιντερνασιονάλ είναι στη 10η θέση μετρώντας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Κορίνθιανς είναι στην 3η θέση, έχοντας ρεκόρ 3-2-0 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Ποιότητα και μομέντουμ, λοιπόν, μας οδηγούν στην επιλογή του Χ2 σε απόδοση 1.90.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από Ελβετία και Ισπανία. Συγκεκριμένα, από τον τελικό Κυπέλλου Ελβετίας θα κρατήσουμε το Goal/Goal στο παιχνίδι Ζυρίχη - Γιουνγκ Μπόις σε απόδοση 1.77, ενώ από τη Β΄ Ισπανίας θα πάμε με το διπλό στο παιχνίδι Σεβίλλη Β΄ - Νουμάνθια σε απόδοση 1.70.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

27/05

15:00 Ζυρίχη - Γιουνγκ Μπόις -> Goal/Goal @1.77

18:30 Έλφσμποργκ - Τρέλεμποργκ -> 1 @1.90

19:00 Οντ Γκρένλαντ - Κρίστιανσουντ -> 1 @1.90

21:30 Σεβίλλη Β΄ - Νουμάνθια -> 2 @1.70

22:00 Ιντερνασιονάλ - Κορίνθιανς -> X2 @1.90

Goal Tips

Αούστρια Βιέννης - Σάλτσμπουργκ (27/05, 18:30): Από 5/7 No Goal προέρχεται η Αούστρια και κόντρα στην πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ πιθανόν να αποτύχει και πάλι να σκοράρει. Το No Goal προσφέρεται σε απόδοση 2.30 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Άλταχ - Στουρμ Γκρατς (27/05, 18:30): Η Άλταχ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, το Over 2.5 έχει παρουσιαστεί στα 6/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και κόντρα στην επίσης επιθετική Στουρμ περιμένουμε και πάλι ένα χορταστικό ματς. Επομένως θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.60.

Σαρμιέντο - Σαν Μαρτίν Τουκουμάν (27/05, 21:15): Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλή αμυντική λειτουργία, το No Goal έχει επαληθευτεί στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους και είναι το σημείο που θα κρατήσουμε και σήμερα, σε απόδοση 1.73.

Seri Tips

Παρανά - Ατλέτικο Παραναένσε (27/05, 17:00): Από πέντε σερί ήττες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, με την άμυνά τους να είναι η κυριότερη αιτία για την αγωνιστική τους πτώση. Η Παρανά έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη κι εμείς θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 3.05.

Βακ Πέλετς - Ραπίντ Βιέννης (27/05, 18:30): Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετράει η Βακ Πέλετς και κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη Ραπίντ έχει την ευκαιρία να κλείσει τη σεζόν επιτυχημένα. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.75 και αξίζει να βρίσκεται στις επιλογές μας.

Σάντος - Κρουζέιρο (27/05, 22:00): Η Κρουζέιρο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας κερδίσει τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και σίγουρα είναι σε θέση να δώσει συνέχεια στο σερί της. Το διπλό κόντρα στη Σάντος δίνεται στο υψηλό 3.45 και αξίζει το ρίσκο.

Head 2 Head

Ρόδεραμ - Σριούσμπερι (27/05, 17:00): Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί 13 φορές σε αυτό το γήπεδο, με τη Σριούσμπερι να έχει το πάνω χέρι, καθώς το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 2-4-7. Το διπλό σε απόδοση 3.25 έχει αξία και θα το «τιμήσουμε».

Ρέικιαβικ - Ακουρεϊρί (27/05, 20:00): Πέντε φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε αυτό το γήπεδο, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 3-1-1. Ο άσος σε απόδοση 1.75 θα αποτελέσει την επιλογή μας, τόσο βάσει προϊστορίας όσο και βάσει ποιότητας.

Έβερτον ντε Βίνα - Ντεπόρτες Τεμούκο (27/05, 22:00): Οι δύο ομάδες δεν έχουν «πλούσια» προϊστορία, ωστόσο σε πέντε αναμετρήσεις σε αυτό το γήπεδο το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 3-1-1. Ο άσος στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 2.02 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.