Παιχνίδι με τα γκολ σε Σουηδία και Ιταλία - Free Sunday
Παιχνίδι με τα γκολ σε Σουηδία και Ιταλία

Παιχνίδι με τα γκολ σε Σουηδία και Ιταλία

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο τη θέση τους έχουν πάρει οι Σκανδιναβοί και οι Λατίνοι, δίνοντας άλλο «χρώμα» στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Επίσης, έχουν ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων ενόψει Μουντιάλ, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτή την Κυριακή θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από Σουηδία, Νορβηγία, Ιταλία και φιλικά.

Αμφίσκορο στο ντέρμπι κορυφής

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Β΄ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έργκριτε και Φάλκενμπεργκ. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών η Φάλκενμπεργκ βρίσκεται στην κορυφή με 23 βαθμούς, ενώ η Έργκριτε ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής έχοντας 22 βαθμούς. Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία έχοντας τις δύο καλύτερες γραμμές κρούσης της λίγκας, στη μεταξύ τους κόντρα δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό και το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 φαντάζει μια εξαιρετική επιλογή, την οποία και θα κρατήσουμε.

 

«Σφιχτό» παιχνίδι στην Ιταλία

Συνεχίζουμε με τα μπαράζ ανόδου της Β΄ Ιταλίας και την αναμέτρηση Τσιταντέλα - Μπάρι. Οι δύο ομάδες έδειξαν να είναι πολύ κοντά βάσει δυναμικής καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καθώς η Τσιταντέλα τερμάτισε στην 6η θέση με 66 βαθμούς, ενώ η Μπάρι στην 7η θέση με 65 βαθμούς. Σήμερα κοντράρονται σε μονό ματς για να βρεθούν στην επόμενη φάση των μπαράζ και αμφότερες αναμένεται να παρουσιαστούν πολύ προσεκτικές, δίνοντας μεγάλη βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι όπου θα επικρατήσουν το πάθος και η δύναμη παρά το θέαμα και τα γκολ, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το No Goal σε απόδοση 1.90.

Περνάμε στο πολύ ενδιαφέρον φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα σε Ισπανία και Ελβετία. Αμφότερες έχουν πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας και ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το μεγάλο αυτό γεγονός. Οι Ισπανοί σαφώς και έχουν μεγαλύτερες βλέψεις για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο και οι Ελβετοί έχουν φτιάξει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, ικανό να παλέψει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση περιμένουμε γκολ και θέαμα, μια και δεν υπάρχει κίνητρο, ενώ δεν αποκλείεται οι δύο προπονητές να κάνουν δοκιμές σε πρόσωπα και σχηματισμούς, κάτι που θα βοηθήσει το «ανοιχτό» παιχνίδι. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.90 και θα το «τιμήσουμε».

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με ένα ακόμη παιχνίδι. Συγκεκριμένα, από τη Β΄ Νορβηγίας θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Χαμ Καμ - Γιερβ, σημείο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.20.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

03/06

18:30 Έργκριτε - Φάλκενμπεργκ -> Goal/Goal @1.80

19:00 Χαμ Καμ - Γιερβ -> 1 @2.20

19:30 Τσιταντέλα - Μπάρι -> No Goal @1.90

22:00 Ισπανία - Ελβετία -> Over 2.5 @1.90

Κ2

Goal Tips

Αμέρικα Μινέιρο - Ατλέτικο Παραναένσε (03/06, 22:00): Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία και είναι χαρακτηριστικό πως προέρχονται από 6/7 αμφίσκορα. Το Goal/Goal στη σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.80 και θα αποτελέσει το πρώτο μας goal tip.

Μπαΐα - Γκρέμιο (03/06, 22:00): Η Μπαΐα συνηθίζει να οδηγεί τα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ, με το Over 2.5 να έχει επαληθευτεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Κόντρα στην Γκρέμιο περιμένουμε και πάλι «ανοιχτό» παιχνίδι, έτσι θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Φλαμένγκο - Κορίνθιανς (03/06, 22:00): Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο είναι η Κορίνθιανς, καθώς σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία. Το Goal/Goal εμφανίστηκε στα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, το ίδιο περιμένουμε να γίνει και σήμερα, έτσι θα κρατήσουμε το αμφίσκορο σε απόδοση 1.85.

Seri Tips

Ασάνε - Μιοντάλεν (03/06, 19:00): Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κερδίσει τα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους, και κόντρα στην Ασάνε αναμένουμε ακόμα μια καλή εμφάνιση. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 2.25 και θα το «τιμήσουμε».

Βεστμανάεαρ - Ρέικιαβικ (03/06, 21:00): Οι φιλοξενούμενοι αρνούνται πεισματικά τόσο να κερδίσουν όσο και να χάσουν, έχοντας μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις στα 3/4 τελευταία παιχνίδια τους. Η ισοπαλία κόντρα στη Βεστμανάεαρ προσφέρεται σε απόδοση 3.60 και σίγουρα αξίζει το ρίσκο.

Βενέτσια - Περούτζια (03/06, 22:00): Η Βενέτσια έχει επικρατήσει στα 5/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και κόντρα στην Περούτζια μοιάζει να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος σε απόδοση 2.22 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Head 2 Head

Ουλενσάκερ - Τρομσντάλεν (03/06, 16:00): Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την Ουλενσάκερ να έχει κερδίσει τέσσερις από αυτές, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και θα μπει στις επιλογές μας.

Σάντος - Βιτόρια (03/06, 22:00): Σάντος και Βιτόρια έχουν αναμετρηθεί 13 φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 9-4-0. Δύσκολα θα αφήσει βαθμούς πίσω της η Σάντος στο σημερινό ματς, έτσι θα επιλέξουμε και πάλι τον άσο σε απόδοση 1.70.

Μπρέινταμπλικ - Στιάρναν (03/06, 23:00): Εξαιρετική είναι η προϊστορία που έχουν «χτίσει» οι γηπεδούχοι κόντρα στη Στιάρναν, καθώς σε μια σειρά 17 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 10-3-4. Ο άσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 1.88 και θα τον κρατήσουμε.