Κερδίζουν Χέλσινμποργκ και Ρόζενμποργκ - Free Sunday
Κερδίζουν Χέλσινμποργκ και Ρόζενμποργκ

Κερδίζουν Χέλσινμποργκ και Ρόζενμποργκ

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο τη θέση τους έχουν πάρει οι Σκανδιναβοί και οι Λατίνοι, δίνοντας άλλο «χρώμα» στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Επίσης, έχουν ξεκινήσει και τα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων ενόψει Μουντιάλ, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτό το τριήμερο θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από B΄ Σουηδίας, Α΄ Νορβηγίας και Β΄ Νορβηγίας.

Παραμένει σε τροχιά ανόδου η Χέλσινμποργκ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Β΄ Σουηδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Χέλσινμποργκ και Ντέγκερφορς. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών έχουν ρεκόρ 6-3-1 και βρίσκονται στην 4η θέση, όντας στο -3 από την κορυφή και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Ντέγκερφορς, από την πλευρά της, είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς, μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο θεωρούμε πως έχει αγγίξει το peak της φόρμας και σιγά σιγά θα αρχίσει να «ξεφουσκώνει». Μακριά από την έδρα της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της έτσι κι αλλιώς, επομένως θα πάμε με τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

Επιστρέφει στις επιτυχίες η Ρόζενμποργκ

Συνεχίζουμε με Α΄ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Τρόμσο - Ρόζενμποργκ. Η Τρόμσο βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στους πρωταθλητές αναμένεται να συναντήσει πολλές δυσκολίες. Η Ρόζενμποργκ, από την πλευρά της, είναι στη 2η θέση με 24 βαθμούς, όντας ήδη στο -6 από την κορυφή, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ηττήθηκε με 1-2 από την Μπραν και κόντρα στην Τρόμσο είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσει τη νίκη με κάθε τρόπο και κόστος, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Πιστεύουμε πως το κίνητρο και η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων θα κάνουν τη διαφορά, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.00.

Δεν χάνει η Οντ

Παραμένουμε στην Α΄ Νορβηγίας για την κόντρα της Λίλεστρομ με την Οντ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει νωθρά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών βρίσκονται στη 13η θέση με 11 βαθμούς, όντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Οντ, από την πλευρά της, είναι στην 9η θέση με 16 βαθμούς, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και πιστεύουμε πως θα βγάλει αντίδραση, καθώς τα αποτελέσματα την αδικούν βάσει των εμφανίσεών της. Το σενάριο του να «αποδράσει» με βαθμό ή βαθμούς φαντάζει πολύ πιθανό, το Χ2 δίνεται σε απόδοση 1.91 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με ένα ακόμη παιχνίδι. Συγκεκριμένα, από τη Β΄ Νορβηγίας θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Μιοντάλεν – Χαμ Καμ, σημείο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

10/06

18:30 Χέλσινμποργκ - Ντέγκερφορς -> 1 @1.80

19:00 Λίλεστρομ - Οντ Γκρένλαντ -> X2 @1.91

19:00 Μιοντάλεν - Χαμ Καμ -> 1 @1.85

20:00 Τρόμσο - Ρόζενμποργκ -> 2 @2.00

Goal Tips

Μπαΐα - Μποταφόγκο (10/06, 22:00): Η Μποταφόγκο σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία, μετράει εννέα Goal/Goal στα 12 τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Μπαΐα δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Το Goal/Goal δίνεται σε απόδοση 1.90 και θα το «τιμήσουμε».

Σεαρά - Παλμέιρας (10/06, 22:00): Η Σεαρά σκοράρει με το σταγονόμετρο, έχει μείνει «άσφαιρη» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Παλμέιρας αναμένεται να συναντήσει και πάλι πολλές δυσκολίες. Το No Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.65 και θα μπει στις επιλογές μας.

Γκρέμιο - Αμέρικα Μινέιρο (10/06, 22:00): Η Γκρέμιο διαθέτει εξαιρετική αμυντική λειτουργία, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο περιμένουμε ακόμη ένα μηδενικό παθητικό. Το No Goal δίνεται σε απόδοση 1.60 και θα το κρατήσουμε.

Seri Tips

Σάντεφιορντ - Χάουγκεσουντ (10/06, 19:00): Η Σάντεφιορντ προέρχεται από επτά σερί ήττες στις οποίες απέτυχε να βρει έστω και μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, κόντρα στη Χάουγκεσουντ έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο και πιστεύουμε πως θα υποστεί ακόμη μία ήττα. Επομένως θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.85.

Στιάρναν - Φιολνίρ (10/06, 20:00): Η Στιάρναν έχει επικρατήσει στα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και κόντρα στη Φιολνίρ έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη, τόσο λόγω έδρας όσο και λόγω μομέντουμ. Ο άσος σε απόδοση 1.75 μας αρέσει και θα τον κρατήσουμε.

Ρέικιαβικ - Χαφναρφιορντούρ (10/06, 22:15): Οι φιλοξενούμενοι έχουν μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις στα τρία τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στη Ρέικιαβικ δεν αποκλείεται να έχουμε επανάληψη «σκηνικού». Η ισοπαλία σε απόδοση 3.60 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Head 2 Head

Ρανχάιμ - Σάρπσμποργκ (10/06, 19:00): Οι δύο ομάδες μπορεί να μην έχουν «πλούσια» προϊστορία μεταξύ τους, ωστόσο σε τρεις αναμετρήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο η Σάρπσμποργκ μετρά ισάριθμες νίκες. Της δίνουμε το προβάδισμα και σήμερα, έτσι θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.40.

Στάμπαεκ - Μπόντο Γκλιμτ (10/06, 19:00): Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 16 φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 12-3-1. Ο άσος στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 2.25 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Φροζινόνε - Τσιταντέλα (10/06, 22:00): Έξι φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στην έδρα της Φροζινόνε, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 3-3-0. Στο σημερινό κρίσιμο ματς δίνουμε και πάλι προβάδισμα στην έδρα, με τον άσο σε απόδοση 1.90 να αποτελεί την τελευταία μας επιλογή.