Με το δεξί η Σερβία - Free Sunday
Με το δεξί η Σερβία

Με το δεξί η Σερβία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου κινούμαστε εδώ και μερικά 24ωρα, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να περιφέρεται γύρω από τη διοργάνωση αυτή. Μπορεί τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο σε αρκετές χώρες ανά την υφήλιο υπάρχει δράση. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από το Μουντιάλ και από το πρωτάθλημα Νορβηγίας.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κόστα Ρίκα - Σερβία, για τον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τις Βραζιλία και Ελβετία να είναι τα φαβορί για την πρόκριση, τόσο η Κόστα Ρίκα όσο και η Σερβία γνωρίζουν πως η νίκη στο μεταξύ τους ματς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους. Η τυπικά γηπεδούχος Κόστα Ρίκα είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, οπότε και οι ελπίδες της για κάτι θετικό μειώνονται αισθητά. Παράλληλα, δεν ικανοποίησε με την εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας. Από την άλλη πλευρά, μετά από πολυετή απουσία από τα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης, η Σερβία δίνει και πάλι το «παρών», ευελπιστώντας σε μια καλή παρουσία. Δείχνει σημάδια ανάκαμψης τα τελευταία χρόνια, ενώ διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ από την αντίπαλό της. Εύκολα ή δύσκολα, θεωρούμε ότι οι Σέρβοι θα πάρουν τη νίκη, με την επιλογή μας να είναι το διπλό σε απόδοση 2.00.

Καθαρό φαβορί οι Γερμανοί

Συνεχίζουμε σε επίπεδο Μουντιάλ και πάμε στην αναμέτρηση Γερμανία - Μεξικό, για τον έκτο όμιλο. Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και σε αυτήν η Γερμανία ξεκινάει με μεγάλες βλέψεις το ταξίδι της. Το σύνολο του Γιόακιμ Λεβ είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου, όπου και βρίσκεται μαζί με Μεξικό, Σουηδία και Νότια Κορέα, και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Μπορεί να μην εντυπωσίασε στα φιλικά, όμως κόντρα στο Μεξικό είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη, καθώς διαθέτει ένα σαφώς πιο ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ. Επιλογή μας είναι το Γερμανία -1 (Ασιατικό), που βρήκαμε σε απόδοση 1.87.

Μεγάλο σκορ στο Βραζιλία - Ελβετία

Ακολουθεί η αναμέτρηση Βραζιλία - Ελβετία, για τον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ούσα σε έναν όμιλο με Ελβετία, Σερβία και Κόστα Ρίκα, η Βραζιλία είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Η εικόνα της κατά τη διάρκεια των φιλικών ήταν θετική, μένοντας αήττητη σε έξι αντίστοιχα παιχνίδια, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στόχος της είναι η κορυφή του κόσμου, για έκτη φορά στην ιστορία της. Δύσκολη η αποστολή της Ελβετίας στο πρώτο της ματς στο Μουντιάλ και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σταματήσει τα «μηχανάκια» της Βραζιλίας. Ωστόσο, η πολύ καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας τη βοηθάει να ελπίζει σε κάτι θετικό φέτος. Αμφότερες είναι ομάδες που σκοράρουν, οπότε θα πάμε με την επιλογή του Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Αμφίσκορο στο Λεβάνγκερ

Αφήνουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο και πάμε στη Νορβηγία και την αναμέτρηση Λεβάνγκερ - Μιοντάλεν, για τη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Τους πρώτους της βαθμούς μετά από δύο διαδοχικές ήττες αναζητεί η Λεβάνγκερ, με σκοπό να «ξεκολλήσει» από τις τελευταίες θέσεις και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Μιοντάλεν δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες για το πρωτάθλημα, γεγονός που την έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την κορυφή. Και οι δύο είναι ομάδες που σκοράρουν στα τελευταία τους παιχνίδια, οπότε επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.75.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17/06

15:00 Κόστα Ρίκα - Σερβία -> 2 @2.00

18:00 Γερμανία - Μεξικό -> Γερμανία -1 (Ασ.) @1.87

19:00 Λεβάνγκερ - Μιοντάλεν -> Goal/Goal @1.75

21:00 Βραζιλία - Ελβετία -> Over 2.5 @1.95

Κ2

Goal Tips

Χαμ Καμ - Σόγκνταλ (17/06, 16:00): Μετά από τρεις σερί νίκες η Χαμ Καμ γνώρισε και πάλι την ήττα, την ώρα που η Σόγκνταλ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Σκόραρε και στα οκτώ τελευταία της ματς η Χαμ Καμ, ενώ η Σόγκνταλ στα πέντε πιο πρόσφατα. Επομένως αναμένουμε να σκοράρουν και σήμερα, με το G/G να είναι σε απόδοση 1.80.

Χάλμσταντ - Εσκιλστούνα (17/06, 18:30): Αήττητη παραμένει εδώ και οκτώ ματς η Χάλμσταντ, ενώ από αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών προέρχεται και η Εσκιλστούνα στο πρωτάθλημα. Θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, έχοντας αμφότερες το γκολ στα παιχνίδια τους. Επιλογή μας είναι το Over 2.5 στο 1.90.

Λεβάνγκερ - Μιοντάλεν (17/06, 19:00): Τους πρώτους της βαθμούς μετά από δύο διαδοχικές ήττες θα ψάχνει και πάλι η Λεβάνγκερ, σε αντίθεση με τη Μιοντάλεν, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, όλες για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει στα πέντε τελευταία τους ματς, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα βρήκαν δίχτυα και οι φιλοξενούμενοι. Επιλογή μας είναι το G/G σε απόδοση 1.75.

Seri Tips

Χαμ Καμ - Σόγκνταλ (17/06, 16:00): Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Σόγκνταλ τον τελευταίο καιρό, προερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, δείχνοντας παράλληλα πως είναι πολύ δυνατή στο επιθετικό της κομμάτι. Κόντρα σε μια ομάδα που δεν δείχνει σταθερή στην απόδοσή της είναι ικανή να πάρει τη νίκη. Κρατάμε το διπλό σε απόδοση 2.35.

Γιόνσεπινγκ - Φάλκενμπεργκ (17/06, 16:00): Εξακολουθεί να μην ικανοποιεί η Γιόνσεπινγκ με τις τελευταίες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα και αυτό είναι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Φάλκενμπεργκ, η οποία έρχεται από αήττητο σερί, έχοντας επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της ματς. Επιλογή μας είναι το διπλό σε απόδοση 2.60.

Λεβάνγκερ - Μιοντάλεν (17/06, 19:00): Από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται η Μιοντάλεν, η οποία έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί αυτό, κόντρα σε μια ομάδα που ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της ματς. Επιλογή μας είναι το διπλό σε απόδοση 2.05.

Head 2 Head

Οέστε - Κρισιούμα (17/06, 01:00): Συνολικά τρεις φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε αυτό γήπεδο, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, οπότε θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.10.

Σάντνες - Αάλεσουντ (17/06, 19:00): Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί σε αυτό το γήπεδο οι δύο ομάδες, με το επιμέρους σκορ να είναι 0-1-2. Το διπλό στο 2.20 θα αποτελέσει την επιλογή μας σε αυτή την αναμέτρηση, δεδομένης της προϊστορίας και της μέχρι τώρα εικόνας των δύο ομάδων.

Φροζινόνε - Παλέρμο (17/06, 21:30): Παράδοση έχει χτίσει η Παλέρμο στα ματς με αντίπαλο τη Φροζινόνε. Σε πέντε συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι Σικελοί έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχτεί μόλις δύο τέρματα. Παράλληλα, δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, οπότε θα κρατήσουμε το διπλό.