Σηκώνει την κούπα η Γαλλία - Free Sunday
Σηκώνει την κούπα η Γαλλία

Σηκώνει την κούπα η Γαλλία

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Μεγάλο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα, καθώς διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία, ενώ δράση υπάρχει σε Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική.

Στην κορυφή του κόσμου η Γαλλία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, όπως είναι λογικό, με τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη Μόσχα η Γαλλία αντιμετωπίζει την Κροατία. Πανάξια οι δύο ομάδες έφτασαν στον μεγάλο τελικό, η Γαλλία ξεπέρασε το εμπόδιο του Βελγίου στην κανονική διάρκεια (1-0), ενώ, από την άλλη, η Κροατία πέταξε εκτός συνέχειας την Αγγλία στην παράταση (2-1) και παρ’ ότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Οι Γάλλοι, εκτός του ότι έχουν μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από τους Κροάτες, έδειξαν απόλυτη σοβαρότητα από τη φάση των «8» και μετά, παρουσιάζονται πολύ σοβαροί στα μετόπισθεν και αρκετά επικίνδυνοι ώστε να «σκοτώσουν» οποιονδήποτε αντίπαλο στην επίθεση. Θεωρούμε ότι δίκαια προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί οι «τρικολόρ» και ο άσος σε απόδοση 2.00 αποτελεί την πρώτη μας επιλογή.

Κερδίζει η Νόρκεπινγκ

Συνεχίζουμε με Σουηδία και το παιχνίδι της Νόρκεπινγκ κόντρα στη Χάκεν. Οι γηπεδούχοι έμειναν όρθιοι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη Στοκχόλμη, αφού μετά την ισοπαλία με την ΑΪΚ Στοκχόλμης (3-3) παραχώρησαν νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά με την Τζουργκάρντεν (1-1) στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Διεύρυναν το αήττητο σερί τους στις έξι αγωνιστικές (4-2-0), παρέμειναν στην τρίτη θέση, στο -1 από τη δεύτερη και στο -3 από την κορυφή. Από την άλλη, η Χάκεν μπήκε με το «δεξί» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, κερδίζοντας 3-0 τη Σούντσβαλ εντός έδρας, εκτός έδρας ωστόσο παρουσιάζει τρομερές αδυναμίες (1-1-4) και θα έχει δύσκολο έργο σήμερα. Θα κρατήσουμε τον άσο σε απόδοση 2.20.

Περνάμε στην Αμερική και το παιχνίδι της Ατλάντα κόντρα στο Σιάτλ. Οι γηπεδούχοι επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα με το πέρασμά τους από την έδρα της Φιλαδέλφεια (0-2), μετρούν μία ήττα στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές (4-3-1) και συνεχίζουν να φιγουράρουν στην κορυφή της Ανατολής. Από την άλλη, το Σιάτλ εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει εύκολα τα πατήματά του στη φετινή σεζόν, μετράει μία νίκη στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις του (1-2-2). Έχει μείνει στο -10 από την «εξάδα» στη Δυτική Περιφέρεια, δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες, καλείται να βγει μπροστά και να επιτεθεί. Δέχονται συνήθως γκολ στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.73.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με ένα ακόμη παιχνίδι. Συγκεκριμένα, από την Α΄ Δανίας, η οποία κάνει ντεμπούτο αυτή την εβδομάδα με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής. Το παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Νόρτζελαντ - Έσμπιεργκ και ως επιλογή θα κρατήσουμε το Νόρτζελαντ -1 (Ασιατικό Χάντικαπ) σε απόδοση 2.08.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

15/07

13:00 Νόρτζελαντ - Έσμπιεργκ -> Νόρτζελαντ -1 (ασ.) @2.08

15:00 Νόρκεπινγκ - Χάκεν -> 1 @2.20

18:00 Γαλλία - Κροατία -> 1 @2.00

21:00 Ατλάντα Γ. - Σιάτλ -> Goal/Goal @1.73

Κ2

Goal Tips

Ταρπέντα - Ίσλοχ (15/07, 14:00): Οι δύο ομάδες έχουν τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, οι γηπεδούχοι μετρούν 5/6 Under 2.5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από οκτώ διαδοχικά Under 2.5. Αναμένουμε να γίνει κλειστό παιχνίδι, το Under 2.5 στη σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και αποτελεί επιλογή.

Κάλμαρ - Τζουργκάρντεν (15/07, 15:00): Αμφότερες έχουν τρομερή έφεση στο σκοράρισμα, οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα σερί Goal/Goal και οι φιλοξενούμενοι τρία διαδοχικά στις πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, έτσι θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.88.

Ντνιεπρ Μογκίλεφ - Γκοριντέα (15/07, 15:45): Αμφότερες δεν έχουν καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, οι γηπεδούχοι έρχονται από 6/7 Under 2.5 εντός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι από 6/7 στις φετινές εξόδους τους στο πρωτάθλημα. Μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, έτσι θα κρατήσουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.62.

Seri Tips

Σεούλ - Ουλσάν (15/07, 13:00): Οι φιλοξενούμενοι, εκτός από τα εντός έδρας, αποδίδουν καλά και μακριά από την έδρα τους, καθώς έρχονται από πέντε σερί παιχνίδια αήττητοι στις πρόσφατες εξόδους τους (2-3-0). Μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα της Σεούλ, το Χ2 (δ.ε.) προσφέρεται σε απόδοση 1.60 και θα το «τιμήσουμε».

Γιέγιου - Νταεγκού (15/07, 13:00): Η Γιέγιου παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (3-2-0), φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και κόντρα στην προτελευταία Νταεγκού έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.85 και σίγουρα έχει μεγάλη αξία.

Γιελγκάβα - Βαλμιέρα (15/07, 13:00): Οι φιλοξενούμενοι είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 0-2-11 και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό στην έδρα της Γιελγκάβα. Ο άσος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και σε απόδοση 1.35 είναι μια λογική επιλογή.

Head 2 Head

Ίρτις - Ορνταμπάσι (15/07, 13:00): Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν συνολικά 20 φορές στην έδρα της πρώτης, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι 14-2-4. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.35 και, αν μη τι άλλο, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Καϊσάρ - Τομπόλ Κοστονάι (15/07, 13:00): Η Τομπόλ Κοστονάι έχει θετική παράδοση τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς μετράει απολογισμό 3-2-1 στις έξι πρόσφατες επισκέψεις της. Το Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 1.40 και αποτελεί επιλογή.

Σούντσβαλ - ΑΪΚ Στοκχόλμης (15/07, 15:00): Η ΑΪΚ είναι αήττητη στις έξι πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Σούντσβαλ (3-3-0), βρίσκεται στην κορυφή της Αλσβένσκαν και το 2 DNB σε απόδοση 1.40 είναι ένα καλό στήριγμα.