Νίκη με ένα γκολ θέλουν Ατρόμητος και Αστέρας - Free Sunday
Νίκη με ένα γκολ θέλουν Ατρόμητος και Αστέρας

Νίκη με ένα γκολ θέλουν Ατρόμητος και Αστέρας

Νίκη με ένα γκολ διαφορά θέλουν απόψε Ατρόμητος Περιστερίου και Αστέρας Τρίπολης για προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Εκτός από τη νίκη, για τον Ατρόμητο προϋπόθεση είναι να μην δεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στις 20:15, (Epsilon ΤV), περισσότερα από τρία γκολ καθώς στον πρώτο αγώνα, την προηγούμενη εβδομάδα, είχε χάσει 4-3 στην έδρα της λευκορωσική Ντυναμό Μπρεστ

Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, uα ξεκινήσει με τον Μίρκοβιτς στο γκολποστ, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης στην άμυνα, όπως και στη Λευκορωσία, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Κιβρακίδης, αντί του Νάτσου. Αμυντικός χαφ θα είναι ο Μάντσον με τον Ούμπιδες και τον Σάκιτς χαφ, δεκάρι θα είναι ο Βασιλακάκης και Κουλούρη και Μούγιακιτς στην επίθεση.

Η αποστολή είναι: Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Σάκιτς, Μανούσος, Ενσικουλού και Βασιλακάκης.

Η 20μελή αποστολή της Ντιναμό Μπρεστ έχει ως εξής: Γκουτόρ, Παβλιουτσένκο, Κάργας, Ντουάρτε, Βερετίλο, Βίτους, Ζαλέσκι, Φιλίποβιτς, Κρίβετς, Νεχάιτσικ, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Οσουτσούκβου, Σαντόφσκι, Σέντκο, Ούζεπτσουκ, Κχομπλένκο, Φαμεγιέ, Μαμπαόου, Φερέιρα.

Στη Ντινάμο Μπρεστ, πρόεδρος της οποίας είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, απών θα είναι ο κεντρικός αμυντικός Κίκι δεν ταξίδεψε για την Ελλάδα καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με την βίζα του.

Νίκη με ένα γκολ, διαφορά χρειάζεται και ο Αστερας, ο οποίος περιμένει στις 9 στην Τρίπολη, την σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν απο την οποία είχε χάσει με 3-2. Προϋπόθεση όμως μαζί με τηγ νίκη, είναι να μη δεχτεί πάνω από ένα γκολ καθώς στη ΣΚωτία είχε χάσει με 3-2.

Ο προπονητής Σάββας Παντελίδης άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Ματρικάλντι, Τασουλής, Βλάχος και Φερνάντεθ και τον τιμωρημένο Πασαλίδης.Η αποστολή αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Χριστόπουλο, Κυριακόπουλο, Κώτσιρα, Ανχελ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τζίμα, Σάλας, Καλτσά, Τσιλιανίδη, Μπαστιάνο, Μανιά και Δουβίκα. 

Το αεροπλάνο που θα μετέφερε 50 οπαδούς της Χιμπέρνιαν στην Ελλάδα, δεν ταξίδευσε διότι το πλήρωμα αρρώστησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τη Σκωτία, ο ελβετός πρώτος σκόρερ του Γιουρόπα Λιγκ, Φλοριάν Κάμπερι, (9 γκολ σε 14 επίσημα ματς πέρυσι), αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και η συμμετοχή θα αποφασιστεί πριν τον αγώνα.