Χωρίς τους αρχηγούς τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απόψε στο champions' league - Free Sunday
Χωρίς τους αρχηγούς τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απόψε στο champions' league

Χωρίς τους αρχηγούς τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απόψε στο champions' league

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα με τη Σέλτικ (08/08, 21:45) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον δεξιό προσαγωγό στην προπόνηση της Κυριακής, τον έχουν οδηγήσει εκτός της πρώτης μάχης με τη Σέλτικ στο Πάρκχεντ.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα μείνει στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπεία, με στόχο να να προλάβει τη ρεβάνς με την Σέλτικ, την επόμενη Τρίτη 14 Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ.

Αν η AEK προκριθεί, στα playoffs θα αντιεμτωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε ή Βιντεότον για μία θέση στους ομίλους του champions league.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Γλασκώβη και το ματς με την Σέλτικ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μοράν, Σιμόες, Αλέφ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Πόνσε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Μπογέ.

Στον δρόμο του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του chamions league είναι η Σπάρτακ Μόσχα, την οποία υποδέχεται στις 8 στην Τούμπα, σε μετάδοση απο το Novasports.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει ήδη ότι δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αυριανό αγώνα τον αρχηγό του, Βιεϊρίνια, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Κάνιας μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ο Ρουμάνος θα κρίνει αν τον ξεκινήσει, κάτι που μοιάζει δύσκολο, ή αν θα τον κρατήσει στον πάγκο.

Στη διάθεση του Ρουμάνου είναι και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έχασε τα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία λόγω τραυματισμού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει από τη Δευτέρα ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτηρια και αν προκριθεί στην φάση των playoffs θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπενφίκα - Φενέρμπαχτσε για μία θέση στους ομίλους του champions league.