Ο Ολυμπιακός προς τα play offs του Europa League - Free Sunday
Ο Ολυμπιακός προς τα play offs του Europa League

Ο Ολυμπιακός προς τα play offs του Europa League

Βέβαιη θεωρείται η πρόκριση του Ολυμπιακού στα play-off του Europa League μετά τη σημερινή ρεβάνς στην Ελβετία εναντίον της Λουκέρνης, την οποία στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με 4-0, (20:30 Cosmote Sport 1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτινς δήλωσε ότι διακυβεύονται πολλά στο σημερινό παιχνίδι με το σημαντικότερο την αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας του Πειραιά και η επαναφορά της δίψας για διακρίσεις, δεδομένα που απουσίασαν την προηγούμενη χρονιά.

o Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου:.

«Είμαστε καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή και νέα πρόσωπα. Όλοι οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Αυτό αποτελεί και μόνο κίνητρο. Δεύτερον όποιος παίζει στον Ολυμπιακό όλοι πρέπει να παίζουν για τη νίκη. Τρίτον όσοι ενδιαφέρονται για την καριέρα τους πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος. Γι' αυτούς τους τρεις λόγους πρέπει να παίξουμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης όπως γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν ανατροπές. Έχουμε δει ομάδες να έχουν πάρει καλό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να έχουν κακό. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σαν να είναι το παιχνίδι στο 0-0», 

Ο αγωνιστικός χώρος του Swissporarena, όπου θα γίνει ο αγώνας είναι σε πολύ κακή κατάσταση και η προπόνηση του Ολυμπιακού έγινε στο βοηθητικό γήπεδο.

Ο κ.Μαρτίνς θα ξεκινήσει με τους έντεκα του 4-0 του "Γ. Καραϊσκάκης".Δηλαδή τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια και τους Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας. Βούκοβιτς και Μιράντα θα είναι οι στόπερ, Καμαρά, Μπουχαλάκης οι δύο χαφ. Ο Χριστοδπουλόπουλος θα παίξει δεξιά στην επίθεση, ο Ποντένσε αριστερά με τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο.
Πιθανή ενδεκάδα για την Λουκέρνη είναι οι Σάλβι - Γκρίθερ, Σουλτς, Σμιντ, Σίντλερ - Βοκά, Γκβίλια, Βάργκας - Σνέβλι, Ελέκε, Σίουρπφ.