Συνεχίζει νικηφόρα ο Ολυμπιακός - Free Sunday
Συνεχίζει νικηφόρα ο Ολυμπιακός

Συνεχίζει νικηφόρα ο Ολυμπιακός

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Κυριακή (16/09) σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες μάχες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Superleague, της Premier League, της Serie A, της La Liga και τις Ligue 1.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ιδανικά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετρούν 2/2 νίκες κόντρα σε Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας παράλληλα ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας Τρίπολης, από την πλευρά του, μπορεί να μετράει 2/2 ήττες, ωστόσο έχει αντιμετωπίσει ήδη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τις εμφανίσεις του να μην είναι τόσο κακές όσο τα αποτελέσματά του. Ο Ολυμπιακός έχει σαφές προβάδισμα νίκης τόσο λόγω έδρας όσο και λόγω δυναμικότητας, οι τιμές του άσου όμως είναι αρκετά χαμηλές και δεν μας ικανοποιούν. Έτσι, θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.70.

Κερδίζει η Έβερτον

Συνεχίζουμε με Premier League και την αναμέτρηση Έβερτον - Γουέστ Χαμ. Αήττητη συνεχίζει μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών η Έβερτον, καθώς μετράει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, έχοντας αφήσει εξαιρετικά δείγματα μεσοεπιθετικά, δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο όμως και για τις αμυντικές επιδόσεις της, καθώς έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής. Η Γουέστ Χαμ, από την πλευρά της, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό, είναι τραγική σε όλους τους τομείς μέχρι στιγμής και, όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να δώσει σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν πείθουν με καμία πτυχή του παιχνιδιού τους τα «σφυριά», πιστεύουμε πως η έδρα και το μομέντουμ θα παίξουν τον ρόλο τους και θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.10.

Περνάμε στην ιταλική Serie A και την κόντρα της Τζένοα με την Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι μετρούν μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής, είναι καλοί από το κέντρο και μπροστά έχοντας σημειώσει πέντε τέρματα, ωστόσο η αμυντική τους λειτουργία φαίνεται αρκετά ευάλωτη, μια και έχουν προλάβει να δεχτούν έξι(!) γκολ. Η Μπολόνια, από την πλευρά της, μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα, δείχνει πιο ισορροπημένη ανάμεσα στις γραμμές της σε σχέση με τους Γενοβέζους και πιστεύουμε πως έχει ό,τι χρειάζεται για να αποφύγει την ήττα στο «Luigi Ferraris». Το Χ2 σε απόδοση 1.90 μας αρέσει και θα το «τιμήσουμε».

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, όμως, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της La Liga και της Ligue 1. Συγκεκριμένα, από τη La Liga θα κρατήσουμε το No Goal στο παιχνίδι Σεβίλλη - Χετάφε σε απόδοση 1.85, ενώ από τη Ligue 1 θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Μπορντό - Νιμ σε απόδοση 1.90.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

16/09

16:00 Τζένοα - Μπολόνια -> X2 @1.90

18:00 Έβερτον - Γουέστ Χαμ -> 1 @2.10

18:00 Μπορντό - Νιμ  -> 1 @1.90

20:30 Ολυμπιακός - Αστ. Τρίπολης -> 1 & Over 1.5 @1.70

21:45 Σεβίλλη - Χετάφε -> No Goal @1.85

Κ2

Goal Tips

Γουλβς - Μπέρνλι (16/09, 15:30): Αρκετά «σφιχτή» είναι μέχρι στιγμής η Γουλβς, καθώς προέρχεται 4/5 Under 2.5. Δεν περιμένουμε αλλαγή συμπεριφοράς από τους «λύκους», το Under 2.5 στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 1.65.

Ναντ - Ρεμς (16/09, 16:00): Αρκετά «ανοιχτά» είναι τα παιχνίδια της Ναντ μέχρι στιγμής, καθώς η ομάδα σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία (μετράει 3/4 Goal/Goal). Το ίδιο περιμένουμε να γίνει και σήμερα κόντρα στη Ρεμς, το αμφίσκορο δίνεται σε απόδοση 2.05 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Μαρσέιγ - Γκινγκάμπ (16/09, 22:00): Η Μαρσέιγ είναι εξαιρετική επιθετικά και ευάλωτη αμυντικά, αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματά της, καθώς μετράει 4/4 Over 3.5, και το ίδιο γρήγορο τέμπο περιμένουμε και στο σημερινό ματς. Προφανής επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.50.

Seri Tips

Μάτερσμπουργκ - Λινζ (16/09, 15:30): Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, σε αντίθεση με τη Λινζ, η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Θα πάμε με το μομέντουμ, κρατώντας το διπλό σε απόδοση 2.12.

Μουσκρόν - Κορτράικ (16/09, 15:30): Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται στο ξεκίνημα της σεζόν η Μουσκρόν, μετράει 6/6 ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος και πιστεύουμε πως η Κορτράικ είναι σε θέση να «αποδράσει» με το διπλό, το οποίο δίνεται σε απόδοση 2.45.

Γάνδη - Σεντ Τρούιντεν (16/09, 21:00): Η Γάνδη είναι «καυτή» μέχρι στιγμής, προέρχεται από τέσσερις σερί επιτυχίες σε επίπεδο πρωταθλήματος και κόντρα στη Σεντ Τρούιντεν πιθανόν να μη συναντήσει προβλήματα στον δρόμο για τη νίκη. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και θα τον «τιμήσουμε».

Head 2 Head

Βέρντερ Βρέμης - Νυρεμβέργη (16/09, 16:30): Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες γέρνει συντριπτικά υπέρ της Βέρντερ, καθώς κόντρα στη Νυρεμβέργη μετράει 19 νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ο άσος σε απόδοση 1.70 μας αρέσει και θα τον κρατήσουμε.

Κάλιαρι - Μίλαν (16/09, 21:30): Δύσκολα χάνουν οι Μιλανέζοι στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 19 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 2-8-9. Θα πάμε και σήμερα με το διπλό, το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.80.

Μπαΐα - Παλμέιρας (16/09, 22:00): Οι δύο ομάδες μπορεί να μην έχουν «πλούσια» προϊστορία, ωστόσο σε έξι αναμετρήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 0-1-5. Η νίκη της Παλμέιρας στο σημερινό ματς δίνεται σε απόδοση 2.50 και έχει μπόλικη αξία.