Η ΑΕΚ ξεκινάει τους ομίλους του Champions' league με Άγιαξ στο Άμστερνταμ - Free Sunday
Η ΑΕΚ ξεκινάει τους ομίλους του Champions' league με Άγιαξ στο Άμστερνταμ

Η ΑΕΚ ξεκινάει τους ομίλους του Champions' league με Άγιαξ στο Άμστερνταμ

Τον πρώτο της αγώνα στους ομίλους του champions' league, στους οποίους επέστρεψε μετά από 12 χρόνια, δίνει σήμερα η ΑΕΚ, στhn «Johan Cruyff Arena» οy Άμστερνταμ εναντίον του Άγιαξ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.55 ώρα Ελλάδος, (18.55 τοπική) και θα μεταδοθεί από την Cosmotesports2.

Στις εξέδρες θα βρίσκονται 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα και τους τραυματίες Μπογέ-Αλμπάνη.Εάν η ΑΕΚ παραταθχεί με 4-4-1-1, η ΑΕΚ θα έχει τον Μπάρκα στο τέρμα και τους από τα αριστερά προς τα δεξιά Χουλτ, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου, Μπακάκη στην άμυνα, Γαλανόπουλο-Σιμόες στο κέντρο, Μάνταλο αριστερά, Γκάλο δεξιά και Πόνσε με Κλωναρίδη στην επίθεση.

Δεν αποκλείεται όμως δίπλα σε Σιμόες-Γαλανόπουλο να χρησιμοποιηθεί ο Τσόσιτς αντί του Γκάλο, προκειμένου να υπάρξει πιο δυνατή αμυντική αντιμετώπιση των Ολλανδών.

Ο Άγιαξ αναμένεται να παίξει με Ονάνα στο τέρμα. Ταλιαφίκο και Μαζρί θα είναι τα πλάγια μπακ με τους Μπλιντ-Ντε Λιχτ τα στόπερ. Σένε, Νέρες και Ντε Γιόνγκ θα παίξουν στον άξονα, με τους Τάντιτς-Ζίγετς στα άκρα και τον Χούντελαρ στην κορυφή.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου στις 10 το βράδυ.