Προβάδισμα νίκης ο Πανιώνιος - Free Sunday
Προβάδισμα νίκης ο Πανιώνιος

Προβάδισμα νίκης ο Πανιώνιος

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (30/09) σήμερα και το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τα πρωταθλήματα της Superleague, της Bundesliga, της La Liga, της Ligue 1 και της Serie A.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών έχουν υποστεί ισάριθμες ήττες, με την εικόνα τους να είναι το ίδιο κακή σε όλα τα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος, από την πλευρά του, έχει ξεκινήσει επίσης νωθρά, μετράει μία ισοπαλία και τρεις ήττες μέχρι στιγμής, ωστόσο το πρόγραμμά του ήταν το δυσκολότερο δυνατό, έχοντας αντιμετωπίσει ήδη τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο Απόλλων Σμύρνης είναι δεδομένο πως θα παλέψει για την παραμονή του, όντας το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, από τον Πανιώνιο περιμένουμε άμεση ανάκαμψη και πιστεύουμε πως σήμερα έχει την ευκαιρία να αποδράσει με το διπλό. Θα πάρουμε όμως με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας, κρατώντας το 2 DNB σε απόδοση 1.90.

Επιστρέφει στις νίκες η Άιντραχτ

Συνεχίζουμε με Bundesliga και το παιχνίδι Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ανόβερο. Η Άιντραχτ δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην Μπάγερν, έχει ρεκόρ 1-1-3 μέχρι στιγμής και οφείλει να βρει άμεσα τα πατήματά της, καθώς από πολύ νωρίς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το Ανόβερο, από την άλλη, έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς έως τώρα, η εικόνα του είναι πολύ κακή και στις δύο άκρες του γηπέδου και στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση αναμένεται να συναντήσει και πάλι πολλές δυσκολίες. Ο άσος φαντάζει πολύ πιθανός στα μάτια μας, προσφέρεται σε απόδοση 2.10 και θα τον «τιμήσουμε».

Περνάμε στην Α΄ Ισπανίας και την κόντρα της Βιγιαρεάλ με τη Βαγιαδολίδ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τις υποχρεώσεις του μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έκτοτε όμως δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του, καθώς ακολούθησαν δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι επικράτησε με το εμφατικό 0-3 στη δύσκολη έδρα της Μπιλμπάο. Η Βαγιαδολίδ, από την πλευρά της, είναι στην τελευταία θέση με ρεκόρ 0-3-2 (δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της Πέμπτης κόντρα στη Λεβάντε), δεν έχει πείσει ακόμη πως «ανήκει» στην πρώτη κατηγορία της χώρας και, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει σκληρή μάχη μέχρι τέλους για να μην επιστρέψει άμεσα στη Segunda Division. Η Βιγιαρεάλ είναι ανώτερη σε όλους τους τομείς, πιστεύουμε πως δεν θα συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, έτσι θα επιλέξουμε το Βιγιαρεάλ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από το πρωταθλήματα της Serie A και της Ligue 1. Συγκεκριμένα, από την Α΄ Ιταλίας θα κρατήσουμε το No Goal στο παιχνίδι Μπολόνια - Ουντινέζε σε απόδοση 1.90, ενώ από την Α΄ Γαλλίας θα πάμε με το Χ2 στο παιχνίδι Μονπελιέ - Νιμ σε απόδοση 1.95

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

30/09

13:30 Μπολόνια - Ουντινέζε -> No Goal @1.90

16:00 Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος -> 2 (DNB) @1.90

16:30 Άιντραχτ Φρ. - Ανόβερο -> 1 @2.10

17:15 Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ - > Βιγιαρεάλ -1 (Ασ.) @2.05

18:00 Μονπελιέ - Νιμ -> X2 @1.95

Κ2

Goal Tips

Ρεν - Τουλούζ (30/09, 16:00): Αρκετά ισορροπημένα είναι τα παιχνίδια της Ρεν, με το 2-3 γκολ να έχει εμφανιστεί στα 3/4 τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Παρόμοια εικόνα περιμένουμε και κόντρα στην Τουλούζ, επιλογή μας θα αποτελέσει το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

Κάρντιφ - Μπέρνλι (30/09, 18:00): Η κακή αμυντική λειτουργία της Κάρντιφ οδηγεί όλα τα παιχνίδια της ομάδας σε πολύ υψηλά σκορ, με το Over 3.5 να έχει επαληθευτεί στα τέσσερα τελευταία. Δεν περιμένουμε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 2.45 και θα το κρατήσουμε.

Λιλ - Μαρσέιγ (30/09, 22:00): Η Μαρσέιγ έχει δώσει μέχρι στιγμής οκτώ επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, σε όλα έχει επαληθευτεί το Over 2.5, ενώ σε επτά από αυτά επαληθεύτηκε και το Over 3.5. Θα πάμε και σήμερα με τα γκολ, επιλέγοντας το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Seri Tips

Φιορεντίνα - Αταλάντα (30/09, 16:00): Έξω από τα νερά της δείχνει να είναι στο ξεκίνημα της σεζόν η Αταλάντα, συνεχίζει χωρίς νίκη μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες και κόντρα στη Φιορεντίνα αναμένεται να περάσει και πάλι δύσκολες στιγμές. Ο άσος σε απόδοση 2.50 μας αρέσει και θα τον «τιμήσουμε».

Φροσινόνε - Τζένοα (30/09, 16:00): Η Φροσινόνε είναι τραγική μέχρι στιγμής έχοντας μόλις έναν βαθμό, σε αντίθεση με την Τζένοα, η οποία έχει ήδη τρεις νίκες στο ενεργητικό της. Το διπλό σε απόδοση 2.25 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Άουγκσμπουργκ - Φράιμπουργκ (30/09, 19:00): Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-2) συμπλήρωσε η Άουγκσμπουργκ, σε αντίθεση με τη Φράιμπουργκ, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Βόλφσμπουργκ και Σάλκε. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα, ωστόσο εμείς θα πάμε με το μομέντουμ, κρατώντας το Χ2 σε απόδοση 1.85.

Head 2 Head

Αλκμάαρ - Τσβόλε (30/09, 15:30): Πελατειακές σχέσεις έχει η Αλκμάαρ με την Τσβόλε, καθώς σε μια σειρά 10 αναμετρήσεων μετράει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και καμία (!) ήττα. Περιμένουμε ακόμη μία νίκη των γηπεδούχων, με τον άσο να δίνεται σε απόδοση 1.50.

Πάρμα - Έμπολι (30/09, 19:00): Η Πάρμα έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Έμπολι εντός έδρας, καθώς σε μια σειρά 11 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι 8-1-2. Θα στηρίξουμε και σήμερα την Πάρμα, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 2.35.

Λεβάντε - Αλαβές (30/09, 19:30): Έξι φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο γήπεδο, με την προϊστορία να είναι υπέρ της Λεβάντε με ρεκόρ 0-2-4. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αποδράσουν με οτιδήποτε θετικό και σήμερα, επομένως κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 1.70.