Ο Αλαφούζος μεταβίβασε στον Παϊρόζ τις μισές μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Free Sunday
Ο Αλαφούζος μεταβίβασε στον Παϊρόζ τις μισές μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Αλαφούζος μεταβίβασε στον Παϊρόζ τις μισές μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την μεταβίβαση των μισών μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην συμφερόντων του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, εταιρία PanAsia, ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.


Στο Δελτίο Τύπου που μοιράστηκε από το γραφείο του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, διευκρινίζεται ότι η μεταβίβαση έγινε το προηγούμενο Σάββατο, αλλά δεν αναφέρεται το ποσό που έδωσε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος «παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του