Στήριγμα οι έδρες και τα γκολ - Free Sunday
Στήριγμα οι έδρες και τα γκολ

Στήριγμα οι έδρες και τα γκολ

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (14/10) σήμερα, με το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές αναμετρήσεις για το Nations League και τις δεύτερες κατηγορίες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από το Nations League, την Α΄ Βραζιλίας, τη Β΄ Ισπανίας και τη Β΄ Ολλανδίας.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Nations League και την αναμέτρηση Πολωνία - Ιταλία. Οι Πολωνοί παρουσιάζουν ένα πολύ μέτριο πρόσωπο από το Μουντιάλ κι έπειτα, καθώς στα γήπεδα της Ρωσίας αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων, ενώ έκτοτε μετρούν δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1 κόντρα στη σημερινή τους αντίπαλο και την Ιρλανδία. Η Ιταλία, από την πλευρά της, είναι επίσης μετριότατη, αγνοεί τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχοντας ρεκόρ 0-3-2, ενώ έχει χάσει και την αμυντική σταθερότητα που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να βγάλουν αντίδραση, αναμένουμε γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Τρίποντο παραμονής η Σαπεκοένσε

Συνεχίζουμε με Α΄ Βραζιλίας και το παιχνίδι Σαπεκοένσε - Βιτόρια. Αμφότερες δίνουν σκληρή μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία. Η Σαπεκοένσε είναι στη 16η θέση με 31 βαθμούς όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Βιτόρια είναι εντός αυτής με 29 βαθμούς, όντας στο -2 από τη σωτηρία της. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πως η Σαπεκοένσε έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή της μετρώντας τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Βιτόρια προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες που συνοδεύτηκαν από κακές εμφανίσεις. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα, έτσι θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.93.

Περνάμε στη Β΄ Ισπανίας και την κόντρα της Γρανάδα με τη Μαγιόρκα. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει δυναμικά τις υποχρεώσεις τους, με τη Γρανάδα να είναι στη 2η θέση με 17 βαθμούς όντας στο -2 από την κορυφή και τη Μαγιόρκα στην 6η θέση με 14 βαθμούς. Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος, ώστε να κάνουν το «ξεπέταγμα» που θα τους δώσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, κι εμείς θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με έναν ακόμη αγώνα, από το πρωτάθλημα της Β΄ Ολλανδίας, και συγκεκριμένα θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Ρόντα, σε απόδοση 1.95.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

14/10

13:15 Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Ρόντα -> 1 @1.95

17:00 Σαπεκοένσε - Βιτόρια Μπαΐα -> 1 @1.93

21:45 Πολωνία - Ιταλία -> Goal/Goal @2.00

21:45 Γρανάδα - Μαγιόρκα -> Goal/Goal @2.05

Κ2

Goal Tips

Σπάρτα Ρότερνταμ - Καμπούρ (14/10, 15:30): Η Σπάρτα οδηγεί τα περισσότερα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ, στα τρία πιο πρόσφατα επιβεβαίωσε το Over 3.5 και στη σημερινή αναμέτρηση δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Θα πάμε με τα γκολ, επιλέγοντας το Over 2.5 σε απόδοση 1.60.

Σεντ Ζιλουάζ - Μπέερσοτ (14/10, 15:30): Πολύ ισορροπημένα είναι τα παιχνίδια των γηπεδούχων μέχρι στιγμής, το 2-3 τέρματα επαληθεύτηκε στα 4/5 πιο πρόσφατα και αυτή θα είναι και η επιλογή μας, σε απόδοση 2.00.

Σπορτ Μπόις - Αλιάνζα Λίμα (14/10, 23:00): Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αρκετά «σφιχτοί» στα τελευταία παιχνίδια τους, προέρχονται από τρία σερί Under 1.5 και σήμερα περιμένουμε ακόμη ένα «κλειστό» παιχνίδι. Το Under 2.5 σε απόδοση 1.80 μας αρέσει και θα το κρατήσουμε.

Seri Tips

Τβέντε - Μάαστριχτ (14/10, 17:45): Η Τβέντε μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, είναι σαφώς ανώτερη από τη Μάαστριχτ και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα δώσει συνέχεια στο σερί της. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.65 και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Τούμπιζε - Μαλίν (14/10, 19:00): Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Μαλίν και κόντρα στην ντεφορμέ Τούμπιζε έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.50 και θα το «τιμήσουμε».

Βάσκο ντα Γκάμα - Κρουζέιρο (14/10, 22:00): Η Βάσκο είναι «μανούλα» στις ισοπαλίες, καθώς έχει μοιραστεί βαθμούς και εντυπώσεις στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της και μάλιστα με σκορ 1-1. Πιθανή η ισοπαλία και κόντρα στην Κρουζέιρο, θα την κρατήσουμε σε απόδοση 3.00.

Head 2 Head

Χέλσινγκορ - Νίκεπινγκ (14/10, 14:45): Οι δύο ομάδες μπορεί να μην έχουν πλούσια προϊστορία μεταξύ τους, ωστόσο σε πέντε αναμετρήσεις το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 3-1-1, με τη Χέλσινγκορ να έχει πάρει τον «αέρα» της αντιπάλου της. Θα πάμε και σήμερα με τον άσο, σε απόδοση 2.02.

Σκωτία - Πορτογαλία (14/10, 19:00): Τέσσερις φορές έχουν κοντραριστεί οι δύο ομάδες σε σκωτσέζικο έδαφος, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι 2-2-0. Δεν περιμένουμε νίκη των Πορτογάλων ούτε σήμερα, θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.75.

Παλμέιρας - Γκρέμιο (14/10, 22:00): Δύσκολες στιγμές περνάει παραδοσιακά η Γκρέμιο στην έδρα της Παλμέιρας, καθώς σε 16 συναντήσεις το επιμέρους ρεκόρ είναι 8-6-2. Δίνουμε και σήμερα προβάδισμα στον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.85.