Ισορροπία ημιχρόνου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης - Free Sunday
Ισορροπία ημιχρόνου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ισορροπία ημιχρόνου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Κυριακή (21/10) σήμερα, με το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές αναμετρήσεις απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που επιστρέφουν στη δράση, μετά τη διακοπή για το Nations League. Στη σημερινή στοιχηματική μας περιήγηση θα ασχοληθούμε με σημεία από τη Superleague, τη Serie A, την Premier League, την Bundesliga και τη Ligue 1.

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Ο Άρης πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, βρίσκεται στην 5η θέση με 12 βαθμούς και ρεκόρ 4-0-2 και, αν μη τι άλλο, δείχνει να έχει ένα σκληροτράχηλο σύνολο που είναι σε θέση να βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες της λίγκας. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την παρουσία του, είναι όμως άκρως ουσιαστικός, μετρώντας 6/6 νίκες, και δείχνει να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες, θεωρούμε «δεδομένο» ότι το ματς θα οδηγηθεί στο πάθος και τη δύναμη, έτσι περιμένουμε ισορροπία, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Αμφίσκορο στο «Ennio Tardini»

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Πάρμα - Λάτσιο. Οι «Παρμένσι» μπορεί να ξεκίνησαν νωθρά τις φετινές τους υποχρεώσεις, ωστόσο βρήκαν γρήγορα τα πατήματά τους, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Η Λάτσιο, από την πλευρά της, διατηρεί επίσης ρεκόρ 4-0-1 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος, βάζει βάσεις για μια θέση στην πρώτη τετράδα και στα εισιτήρια του Champions League, ωστόσο η σημερινή αποστολή της είναι αρκετά δύσκολη. Αμφότερες βρίσκονται σε φόρμα, σκοράρουν με ευκολία στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους, έτσι οδηγούμαστε στην επιλογή του Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Περνάμε στην αγγλική Premier League και την κόντρα της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας. Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην 11η θέση με 12 βαθμούς μετά το πέρας των οκτώ πρώτων αγωνιστικών, δείχνουν ικανά για το καλύτερο και για το χειρότερο μέχρι στιγμής και οφείλουν να βρουν άμεσα αγωνιστική σταθερότητα, αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τη «χρυσή» μετριότητα. Η Πάλας, από την πλευρά της, είναι στη 14η θέση με μόλις επτά βαθμούς, ωστόσο αδικείται αρκετά βάσει των εμφανίσεών της, καθώς έχει σταθεί αρκετά άτυχη στα περισσότερα από τα παιχνίδια της. Πιστεύουμε πως σήμερα θα γίνει και ουσιαστική, φεύγοντας με βαθμό ή βαθμούς από το «Goodison Park». Το Χ2 δίνεται σε απόδοση 2.02 και θα το «τιμήσουμε».

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της Α΄ Γερμανίας και της Α΄ Γαλλίας. Συγκεκριμένα, θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι Χέρτα - Φράιμπουργκ σε απόδοση 1.91 και με το Over 2.5 στο παιχνίδι Νις - Μαρσέιγ σε απόδοση 1.80.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

21/10

16:00 Πάρμα - Λάτσιο -> Goal/Goal @1.80

16:30 Χέρτα - Φράιμπουργκ -> 1 @1.91

18:00 Έβερτον - Κρ. Πάλας -> X2 @2.02

19:00 Άρης - ΠΑΟΚ -> X Ημ. @2.00

22:00 Νις - Μαρσέιγ -> Over 2.5 @1.80

Κ2

Goal Tips

Μονπελιέ - Μπορντό (21/10, 16:00): Η Μπορντό έχει σκοράρει ή έχει δεχτεί γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της, μετρώντας μόλις ένα αμφίσκορο, κι αυτό σε επίπεδο Europa League. Παρόμοια εικόνα περιμένουμε και σήμερα, το No Goal δίνεται σε απόδοση 1.75 και θα το κρατήσουμε.

Σεντ Ετιέν - Ρεν (21/10, 18:00): Η Σεντ Ετιέν οδηγεί τα περισσότερα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ, μετρώντας τέσσερα Over 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Περιμένουμε και σήμερα γκολ και θέαμα, έτσι θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Γκλάντμπαχ - Μάιντς (21/10, 19:00): Η Γκλάντμπαχ σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, επιβεβαίωσε το Over 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και αυτό είναι το σημείο που θα κρατήσουμε και σήμερα, σε απόδοση 1.60.

Seri Tips

Φένλο - Ντεν Χάαγκ (21/10, 15:30): Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων «τρέχει» η Ντεν Χάαγκ (2-2-0), τη στιγμή που η Φένλο προέρχεται από δύο κολλητές ήττες. Το διπλό σε απόδοση 3.00 εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, σίγουρα όμως έχει και αξία.

Κιέβο - Αταλάντα (21/10, 16:00): Από τέσσερις σερί ήττες προέρχεται η Κιέβο, η Αταλάντα είναι σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη και έχει την ευκαιρία να αποδράσει με το διπλό, το οποίο δίνεται σε απόδοση 1.75.

Ίντερ - Μίλαν (21/10, 21:30): Η Ίντερ δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το φαβορί και κόντρα στη συμπολίτισσα Μίλαν. Ο άσος σε απόδοση 2.45 έχει αξία και θα τον «τιμήσουμε».

Head 2 Head

Φέγενορντ - Τσβόλε (21/10, 15:30): Πελατειακές σχέσεις έχουν αποκτήσει Φέγενορντ και Τσβόλε, με το επιμέρους ρεκόρ να είναι στο 9-1-0. Δεν περιμένουμε αλλαγή σκηνικού σήμερα, ο άσος δίνεται σε απόδοση 1.30 και μπορεί να αποτελέσει «μαξιλαράκι».

Χάμιλτον - Ρέιντζερς (21/10, 15:30): Η Ρέιντζερς έχει πάρει για τα καλά τον «αέρα» της Χάμιλτον, καθώς σε εννέα επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο μετράει οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Περιμένουμε νίκη των φιλοξενούμενων και σήμερα, με το διπλό να δίνεται σε απόδοση 1.40.

Φιορεντίνα - Κάλιαρι (21/10, 19:00): Εκπληκτική είναι η παράδοση που έχει η Φιορεντίνα κόντρα στην Κάλιαρι, καθώς σε μια σειρά 19 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 15-2-2. «Βλέπουμε» άσο και σήμερα, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.60.