Τελευταίο τουρνουά της χρονιάς: Nitto ATP Finails 2018 - Free Sunday
Τελευταίο τουρνουά της χρονιάς: Nitto ATP Finails 2018

Τελευταίο τουρνουά της χρονιάς: Nitto ATP Finails 2018

Στο Λονδίνο βρίσκονται αυτήν την εβδομάδα οι 8 κορυφαίοι παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης ATP για να αγωνιστούν στο τελευταίο τουρνουά τέννις αυτής της χρονιάς στην Ο2 Arena.

Για την διεξαγωγή αυτού του του τουρνουά σχηματίζονται 2 group . Το καθένα αποτελείται από 4 παίκτες οι οποίοι θα αναμετρηθούν ένας προς έναν μεταξύ τους και όποιος πετύχει τις περισσότερες νίκες θα προκριθέι στην τελική φάση για να αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο από το Group B.

Ο Novak Djokovic (1) μέτα από 2 χρόνια απουσίας από το Λονδίνο, επέστρεψε δυναμικά στην Ο2 Arena και επιβλήθηκε του John Isner με 6-4 , 6-3.

Σήμερα ξεχωρίζει ο αγώνας του κορυφαίου Roger Federer (2)  εναντίον του Dominic Thiem (6), όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε live στις 22:00 από το Cosmote Sport 6HD.

Ο Ελβετός δεν ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην φετινή διοργάνωση καθώς στην πρώτη του αναμέτρηση γνώρισε την ήττα από τον Kei Nishikori με 7-6 (4), 6-3 και ενώ είχε δηλώσει μετά τα ημιτελικά του  Paris Masters ότι ανυπομονεί να παίξει στο Λονδίνο, φαίνεται να του έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αφού ακύρωσε και την χθεσινή του προπόνηση.

Τα group έχουν ως εξής :

GROUP A :

(1) Novak Djokovic (SRB)

(3) Alexander Zverev (GER)

(5) Marin Cilic (CRO)

(8) John Isner (USA)

 

GROUP B :

     (2)Roger Federer (SUI)

     (4)Kevin Anderson (RSA)

     (6)Dominic Thiem (AUT)

     (7) Kei Nishikori (JPN)